![](https://tzinios.lt/wp-content/uploads/2022/06/jo-lanta-3vCaADeY8aM-unsplash.jpg)
Ar jau ragavote keptų ridikėlių? Jei dar nesimėgavote šiuo skanėstu, raginame išbandyti. Tai puikus užkandis arba garnyras prie kepsninėje keptos mėsos.
Jums reikės:
200 gramų ridikėlių, saujelės žalumynų (smulkintų, petražolės, kalendros ir pan.), druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį, šiek tiek sviesto.
Gaminimas:
Nuplauname ridikėlius, nupjauname galiukus, supjaustome ketvirčiais. Ant kepsninės grotelių statome ketaus keptuvę, įkaitiname, dedame į ją šiek tiek sviesto, pilame ridikėlius ir maišydami kepiname apie 15 minučių, kol ridikėliai skaniai suminkštėja ir paskrunda. Tada užbarstome druska, pipirais, smulkintais žalumynais.
Galite eksperimentuoti ir ridikėlius pagardinti savo mėgstamais prieskoniais. Galima juos kepti ant viryklės keptuvėje arba orkaitėje. Skanaus!