Reikės: 2 valgomųjų šaukštų cukraus, 200 g miltų, 1 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus, 1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių, 80 g sviesto, 1 kiaušinio, 5 valgomųjų šaukštų cukraus pudros, 100 g grietinės, 500 g varškės, 3 kiaušinių trynių, 3 kiaušinių baltymų.
Gaminimas: miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir sukapokite su atšaldytu sviestu. Įdėkite 2 šaukštus cukraus, grietinės, kiaušinį ir išminkykite tešlą. Ją padėkite į šaldytuvą 30 min. Per tą laiką paruoškite įdarą: varškę, kiaušinio trynius, 100 g cukraus, grietinę ir vanilinį cukrų maišykite maišytuvu, kol pasidarys vientisa masė. Išimkite tešlą iš šaldytuvo ir sudėkite į kepimo formą. Ant tešlos sukrėskite varškės įdarą. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30–40 min. Viršutiniam pyrago sluoksniui paruoškite suflė: suplakite kiaušinių baltymus su cukraus pudra. Išimkite pyragą, užpilkite suflė ir kepkite dar 10–15 minučių. Išimkite iš orkaitės ir leiskite jam atvėsti. Skanaus!