Reikės: 6 vnt. obuolių, 1 vnt. citrinos, 50 g sviesto, 50 g cukraus, 250 g maskarponės sūrio, 250 ml desertinio vyno, 3 arbatiniai šaukšteliai medaus, 1 arbatinis šaukštelis cinamono, 6 vnt. gvazdikėlių. Paruošimas: maskarponės sūrį, medų ir cinamoną gerai sumaišykite, uždenkite ir apie 15 minučių laikykite šaldytuve. Nupjaukite kiekvieno obuolio apačią ir pašalinkite obuolio šerdį (kotelį palikite). Sudėkite obuolius į kepimo formą, apibarstykite aplink nutarkuota citrinos žievele, sviestu, cukrumi ir gvazdikėliais (galite apibarstyti ir trupučiu cinamono). Užpilkite vyną ir sandariai uždenkite folija. Kepkite orkaitėje 30 minučių, kol obuoliai suminkštės. Nuimkite foliją ir kepkite dar 25-30 minučių, kol lengvai karamelizuosis. Kepimo formoje likusias sultis supilkite į keptuvę. Užvirkite ir virkite maišydami apie 3-4 minutes, kol padažas sutirštės. Užpilkite ant obuolių ir patiekite kartu su šaldytuve sušalusia sūrio, medaus ir cinamono mase. Skanaus!