Vasarą gausu vaisių ir uogų. Iš jų nesunkiai galima pasigaminti skanių desertų. Šįkart siūlome išbandyti receptą su juodaisiais serbentais.
INGREDIENTAI:
250 ml plakamosios grietinėlės;
200 g trintų juodųjų arba raudonųjų serbentų;
1 v. š. cukraus pudros;
šiek tiek mėgstamų uogų papuošimui.
GAMINIMAS
Į dubenį supilkite grietinėlę, sudėkite cukraus pudrą ir plakite, kol grietinėlė taps standi. Į stiklinę įpilkite šiek tiek suplaktos grietinėlės, tuomet uždėkite sluoksnį trintų juodųjų serbentų – taip sluoksniuokite iki stiklinės viršaus. Ant viršaus barstykite mėgstamas uogas, papuoškite mėtos lapeliu.
Skanaus!
Paruošta pagal „Bosanova“ pranešimą spaudai.