• Pagrindinis
  • Kontaktai
  • Prenumeratos kaina
  • Reklama
  • Balsavimų archyvas
  • Pranešk naujieną
Telšių žinios - Telšių apskrities laikraštis
  • Pirmas Puslapis
  • Aktualijos
    • Žinios iš Savivaldybės
    • Politika
    • Švietimas
    • Socialiniai reikalai
    • Verslas, Finansai
    • Kitos aktualijos
  • Partnerių informacija
  • Teisėsauga
    • Suvestinės
    • Gaisrai
    • Nelaimės
  • Teminiai puslapiai
    • Žemaičių kultūra
    • Raktas į Žemaitiją – kultūra, tradicijos, žmonės
    • Tvari kultūra Žemaitijoje
    • Pilietiškumo žingsniai
  • Laisvalaikis
    • Renginiai
    • Sportas
    • Laisvalaikis
    • Receptai
  • Sveikata
  • Žmonės ir Nuomonės
  • Video
No Result
View All Result
  • Pirmas Puslapis
  • Aktualijos
    • Žinios iš Savivaldybės
    • Politika
    • Švietimas
    • Socialiniai reikalai
    • Verslas, Finansai
    • Kitos aktualijos
  • Partnerių informacija
  • Teisėsauga
    • Suvestinės
    • Gaisrai
    • Nelaimės
  • Teminiai puslapiai
    • Žemaičių kultūra
    • Raktas į Žemaitiją – kultūra, tradicijos, žmonės
    • Tvari kultūra Žemaitijoje
    • Pilietiškumo žingsniai
  • Laisvalaikis
    • Renginiai
    • Sportas
    • Laisvalaikis
    • Receptai
  • Sveikata
  • Žmonės ir Nuomonės
  • Video
No Result
View All Result
Telšių žinios - Telšių apskrities laikraštis
No Result
View All Result

Vištienos lazdelės su krapų padažu

admin
14 vasario, 2011
Receptai
0

Reikės: 400–500 g vištienos filė, 2 skiltelių česnako, druskos, juodųjų pipirų, raudonėlių, 1–2 kiaušinių, maltų džiūvėsėlių apvolioti; padažui: 40–50 g sviesto, šaukšto miltų, 500–600 ml pieno, druskos, juodųjų pipirų, šviežių krapų.
Paruošimas: vištienos filė supjaustome juostelėmis. Įtriname ją česnakais, pagardiname druska, juodaisiais pipirais bei raudonėliais. Taip paruoštą palaikome, kad įsigertų prieskoniai.
Įkaitiname keptuvę. Imame po gabalėlį mėsos, ją apvoliojame kiaušinio plakinyje, po to džiūvėsėliuose. Juostelę susukame į spiralę ir dedame į įkaitintą keptuvę. Taip paruošiame kiekvieną gabalėlį. Kepame, kol mėsa gražiai apskrus.
Nedideliame puode ištirpiname sviestą. Dedame miltus ir gerai išmaišome, kad nebūtų gumulėlių. Galiausiai, pilame pieną ir užviriname, dedame susmulkintų krapų, kaitiname, kol padažas sutirštės.
Tiekiame su ryžiais.
Skanaus!

Kitas įrašas

Skaudi nelaimė – gaisras pasiglemžė dvi gyvybes

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

CAPTCHA vaizdas
Atkurti Vaizdą

*

Video rekomendacijos:

Taip pat skaitykite:

Pirmas puslapis

„Bal­ko­nas – ne pe­le­ni­nė“, – nu­spren­džia vis dau­giau tel­šiš­kių
Neį­ti­kė­ti­na is­to­ri­ja: dar vie­na tel­šiš­kė lai­mė­jo vi­su­rei­gį
Ser­gan­tį au­ga­lą ga­li­te grą­žin­ti ir at­gau­ti pi­ni­gus!
V. Radzevičius dalijasi greitu ir nebrangiu vasariškų salotų receptu
Di­džio­jo­je Že­mai­čių sie­no­je bus įmon­tuo­ta pa­sku­ti­nė me­ni­nė plokš­tė
Vai­kų glo­bos sa­vai­tė – rak­tas į kiek­vie­no šir­dį

Žemaičių kultūra

Apie tai, kas neturi teisės būti pamiršta
Gaisrai aplenkia koplytstulpio apylinkes
Nustebinęs ir nudžiuginęs kraštietės vizitas
Aldonis Eselinas: „Dirbk – ir gyvensi nesilankstydamas“
Pakviesti tėviškės visais takais ir keleliais skubėjo į Tverus
Tradicinės ir naujos šventės – neatsiejama vasaros dalis

Laisvalaikis

Neį­ti­kė­ti­na is­to­ri­ja: dar vie­na tel­šiš­kė lai­mė­jo vi­su­rei­gį
V. Radzevičius dalijasi greitu ir nebrangiu vasariškų salotų receptu
Vai­kų glo­bos sa­vai­tė – rak­tas į kiek­vie­no šir­dį
Že­mai­ti­jos kraš­to se­niū­ni­jų spor­to ir me­no šven­tė „Ryš­kė­nų va­sa­ra 2025“
Po įspū­din­gos per­ga­lės „Džiu­gas“ tvir­tai žen­gia A ly­gos vi­du­ry­je
Šach­ma­tai Tel­šių kraš­te. Tel­šių ra­jo­no šach­ma­ti­nin­kų pa­sie­ki­mai at­kū­rus Lie­tu­vos ne­prik­lau­so­my­bę (1991–2000 m.)

Sveikata

Karštis ir sveikata: kaip apsisaugoti karštomis vasaros dienomis?
Kei­čia­si gy­dy­mo įstai­gų ver­ti­ni­mas: at­si­žvelgs ne tik į veik­lą ir fi­nan­sus, bet ir į po­žiū­rį į pa­cien­tą
Siū­lo­ma plės­ti de­fib­ri­lia­to­rių tink­lą: lai­ku su­teik­ta pa­gal­ba pa­dė­tų iš­gel­bė­ti tūks­tan­čius žmo­nių
Sveikatos priežiūra šiuolaikiniame pasaulyje
Kodėl profesionali burnos higiena svarbi net tiems, kurie valosi dantis du kartus per dieną?
Patarimai į ką atkreipti dėmesį renkantis žuvų taukus
No Result
View All Result

Laikraštis

Apklausa

Kur leidžiate savo atostogas?

Rezultatai

Loading ... Loading ...
  • Archyvas

Orai

Orai Telšiuose
Orai
Orai Telšiuose 2 savaitėms
  • Naujienos
  • Teminiai puslapiai
  • Teisėsauga
  • Laisvalaikis
  • Archyvas
  • Prenumeratos kaina
  • Reklama
  • Kontaktai

Visos teisės saugomos © 2021 tzinios.lt

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
No Result
View All Result
  • Pirmas Puslapis
  • Aktualijos
    • Žinios iš Savivaldybės
    • Politika
    • Švietimas
    • Socialiniai reikalai
    • Verslas, Finansai
    • Kitos aktualijos
  • Partnerių informacija
  • Teisėsauga
    • Suvestinės
    • Gaisrai
    • Nelaimės
  • Teminiai puslapiai
    • Žemaičių kultūra
    • Raktas į Žemaitiją – kultūra, tradicijos, žmonės
    • Tvari kultūra Žemaitijoje
    • Pilietiškumo žingsniai
  • Laisvalaikis
    • Renginiai
    • Sportas
    • Laisvalaikis
    • Receptai
  • Sveikata
  • Žmonės ir Nuomonės
  • Video

Visos teisės saugomos © 2021 tzinios.lt

Skip to content
Open toolbar Pritaikymo neįgaliesiems įrankiai

Pritaikymo neįgaliesiems įrankiai

  • Padidinti tekstąPadidinti tekstą
  • Sumažinti tekstąSumažinti tekstą
  • Nuorodos pabraukimasNuorodos pabraukimas
  • Skaitomas šriftasSkaitomas šriftas
  • Reset Reset