Jums reikės:
4 vištienos ketvirčių.
Mėsos marinatui reikės:
2 raudonų aitriųjų paprikų,
1 galvutės česnako,
smulkintų kalendros lapelių,
smulkintų petražolių,
2 šaukštų alyvuogių aliejaus,
1 šaukšto pomidorų tyrės,
1 citrinos sulčių,
druskos, juodųjų pipirų.
Gaminimas:
Trintuve susmulkiname aitriąsias paprikas, česnaką, kalendras, petražoles ir įpilame aliejaus. Viską sutriname iki vientisos masės. Pilame citrinos sultis, pomidorų tyrę, pasūdome ir paskaniname pipirais. Dar kartą sutriname.
Paruoštu marinatu įtriname vištienos ketvirčius ir paliekame šaldytuve pusvalandžiui arba nakčiai.
Kepame ant grilio arba orkaitėje, kol gražiai apskrus ir visiškai iškeps.
Skanaus!