Jums reikės: 2 kiaušinių, 2 pakelių varškės, 2 šaukštų manų, 2 obuolių, 2 šaukštų riebios grietinės arba sviesto, cukraus (pagal skonį), vanilės, pieno, saujos razinų (galima dėti ir įvairių šaldytų ar džiovintų uogų), džiūvėsėlių.
Gaminimas. Manus užpilame pienu (kad apsemtų) ir paliekame pusvalandžiui. Išplakame kiaušinius su cukrumi ir vanile, sudedame varškę, manus, razinas, supilame ištirpdytą sviestą (arba grietinę). Viską gerai išmaišome. Masę krečiame į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo formą. Sudedame nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius. Kepame 160 laipsnių orkaitėje apie valandą, t. y. tol, kol gražiai apskrus.
Skanaus!