Reikės: 360 g kakavinių sausainių, 200 g sviesto, 500 g varškės, 3 šokoladų „Snickers“, 25 g želatinos, 160 g cukraus, 60 ml vandens, 1 šaukštelio vanilinio cukraus, 250 g 35 proc. riebumo grietinėlės, 1 šaukšto grietinės, 25 g tarkuoto šokolado.
Gaminimas: sausainius sumalti mėsmale ir sumaišyti su išlydytu sviestu. Masę dėti į kepimo popieriumi išklotą formą ir įkišti į šaldytuvą valandai. Želatiną užpilti drungnu vandeniu, pamaišyti ir palikti pastovėti, kad išbrinktų. Į grietinėlę ir grietinę sudėti varškę su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, įmaišyti išbrinkintą želatiną ir viską gerai išsukti. Tuomet sudėti gabaliukais supjaustytus šokoladukus „Snickers“, pamaišyti. Gautą masę užkrėsti ant sustingusio sausainių pagrindo. Papuošti tarkuotu šokoladu. Tortą įdėti į šaldytuvą mažiausiai 5 valandoms, kad sustingtų. Skanaus!