• Pagrindinis
  • Kontaktai
  • Prenumeratos kaina
  • Reklama
  • Balsavimų archyvas
  • Pranešk naujieną
Telšių žinios - Telšių apskrities laikraštis
  • Pirmas Puslapis
  • Aktualijos
    • Žinios iš Savivaldybės
    • Politika
    • Švietimas
    • Socialiniai reikalai
    • Verslas, Finansai
    • Kitos aktualijos
  • Partnerių informacija
  • Teisėsauga
    • Suvestinės
    • Gaisrai
    • Nelaimės
  • Teminiai puslapiai
    • Žemaičių kultūra
    • Raktas į Žemaitiją – kultūra, tradicijos, žmonės
    • Tvari kultūra Žemaitijoje
    • Pilietiškumo žingsniai
  • Laisvalaikis
    • Renginiai
    • Sportas
    • Laisvalaikis
    • Receptai
  • Sveikata
  • Žmonės ir Nuomonės
  • Video
No Result
View All Result
  • Pirmas Puslapis
  • Aktualijos
    • Žinios iš Savivaldybės
    • Politika
    • Švietimas
    • Socialiniai reikalai
    • Verslas, Finansai
    • Kitos aktualijos
  • Partnerių informacija
  • Teisėsauga
    • Suvestinės
    • Gaisrai
    • Nelaimės
  • Teminiai puslapiai
    • Žemaičių kultūra
    • Raktas į Žemaitiją – kultūra, tradicijos, žmonės
    • Tvari kultūra Žemaitijoje
    • Pilietiškumo žingsniai
  • Laisvalaikis
    • Renginiai
    • Sportas
    • Laisvalaikis
    • Receptai
  • Sveikata
  • Žmonės ir Nuomonės
  • Video
No Result
View All Result
Telšių žinios - Telšių apskrities laikraštis
No Result
View All Result

Marinuoti didkepsniai

ATVELYKIO STALUI

Telšių žinių redakcija
15 balandžio, 2023
Pirmas puslapis, Pirmas puslapis, Receptai, Laisvalaikis
0

Atvelykis – puiki proga susitikti su draugais. Todėl siūlome juos pasikviesti kartu išsikepti didkepsnių lauke, ant grotelių. Atidarykite pavasario sezoną ragaudami kepsnius.

6 kiaulienos didkepsnių marinatui reikės:

  • 25 ml vandens;
  • 85 ml sojų padažo;
  • 65 ml alyvuogių aliejaus;
  • 2 valg. šaukštų pipirų;
  • 2 arbat. šaukšt. smulkinto česnako;
  • 1 arbat. šaukšt. džiovinto mairūno.

Gaminimas:

Sumaišykite vandenį, sojų padažą, alyvuogių aliejų, pipirus, džiovintą mairūną ir smulkintą česnaką dubenyje.

Į gautą mišinį sudėkite kiaulienos didkepsnius ir palikite marinuotis šaldytuve bent keletą valandų arba per naktį.

Įkaitinkite kepsninę ir groteles patepkite aliejumi. Mėsą ant grotelių kepkite apie 5 minutes iš abiejų pusių tol, kol jos vidurys nebebus rausvas.

Patiekite su šviežiomis arba marinuotomis daržovėmis. Gal jau darže sudygo žieminiai svogūnai? Tuomet būtinai užbarstykite jų laiškų!

Skanaus!

 

Kitas įrašas

Tel­šių mo­te­rų LIONS klu­bo pa­va­sa­rio lab­da­ros kon­cer­tas

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

CAPTCHA vaizdas
Atkurti Vaizdą

*

Video rekomendacijos:

Taip pat skaitykite:

Pirmas puslapis

Pa­si­sa­vin­ti pi­ni­gai
Ke­lių po­li­ci­jos pa­rei­gū­nų vyk­dy­tų prie­mo­nių re­zul­ta­tai
Kas­me­ti­nė „Žve­jy­ba 2025“ star­ta­vo jau 23-ią­jį kar­tą
Var­nių kul­tū­ros cent­ro liau­diš­kų šo­kių ko­lek­ty­vui „Nak­ti­go­nė“ – 10 me­tų
10 me­tų kar­tu: bend­rys­tės, at­jau­tos ir stip­ry­bės ke­lias
Daugiabučių renovacija: energiją tausojantys modernūs sprendimai – kiekvienam namui

Žemaičių kultūra

Liaudies šokių šventė Plungėje: „Jūs – mūsų tautos savitumas“
Sąjūdžio gimtadienis – tarp bendraminčių
Iš Nepriklausomybės paminklo Ketūnuose liko pamatai
Domėnai prašo nepamiršti vardų
Plungėje pirmą kartą surengtas festivalis „Žemaitiu dėinas“
Gedulo ir vilties dienai – paliktų namų simbolis

Laisvalaikis

Kas­me­ti­nė „Žve­jy­ba 2025“ star­ta­vo jau 23-ią­jį kar­tą
Var­nių kul­tū­ros cent­ro liau­diš­kų šo­kių ko­lek­ty­vui „Nak­ti­go­nė“ – 10 me­tų
10 me­tų kar­tu: bend­rys­tės, at­jau­tos ir stip­ry­bės ke­lias
Vi­sa Lie­tu­va gir­dė­jo: „Telšē šin­dein lin­GOun!“
Kar­tu į va­sa­rą su glo­bos spar­nais
„Svei­kas ir stip­rus Tel­šių vai­kas“

Sveikata

Siū­lo­ma plės­ti de­fib­ri­lia­to­rių tink­lą: lai­ku su­teik­ta pa­gal­ba pa­dė­tų iš­gel­bė­ti tūks­tan­čius žmo­nių
Sveikatos priežiūra šiuolaikiniame pasaulyje
Kodėl profesionali burnos higiena svarbi net tiems, kurie valosi dantis du kartus per dieną?
Patarimai į ką atkreipti dėmesį renkantis žuvų taukus
Iš Ma­ro­ko į Tel­šius: gy­dy­to­jas Ham­za Bou­boual sa­vo pa­šau­ki­mą ra­do Lie­tu­vo­je
Ar­tė­jant va­sa­rai – di­des­nis Eu­ro­pos svei­ka­tos drau­di­mo kor­te­lių po­rei­kis
No Result
View All Result

Laikraštis

Apklausa

Pasak atlikto tyrimo, kas antras vaikas Lietuvoje nesikalba apie savo problemas su tėvais ar seneliais ir jaučiasi vieniši. Kaip manote – ar jūsų vaikai jums pasipasakoja apie bėdas?

Rezultatai

Loading ... Loading ...
  • Archyvas

Orai

Orai Telšiuose
Orai
Orai Telšiuose 2 savaitėms
  • Naujienos
  • Teminiai puslapiai
  • Teisėsauga
  • Laisvalaikis
  • Archyvas
  • Prenumeratos kaina
  • Reklama
  • Kontaktai

Visos teisės saugomos © 2021 tzinios.lt

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
No Result
View All Result
  • Pirmas Puslapis
  • Aktualijos
    • Žinios iš Savivaldybės
    • Politika
    • Švietimas
    • Socialiniai reikalai
    • Verslas, Finansai
    • Kitos aktualijos
  • Partnerių informacija
  • Teisėsauga
    • Suvestinės
    • Gaisrai
    • Nelaimės
  • Teminiai puslapiai
    • Žemaičių kultūra
    • Raktas į Žemaitiją – kultūra, tradicijos, žmonės
    • Tvari kultūra Žemaitijoje
    • Pilietiškumo žingsniai
  • Laisvalaikis
    • Renginiai
    • Sportas
    • Laisvalaikis
    • Receptai
  • Sveikata
  • Žmonės ir Nuomonės
  • Video

Visos teisės saugomos © 2021 tzinios.lt

Skip to content
Open toolbar Pritaikymo neįgaliesiems įrankiai

Pritaikymo neįgaliesiems įrankiai

  • Padidinti tekstąPadidinti tekstą
  • Sumažinti tekstąSumažinti tekstą
  • Nuorodos pabraukimasNuorodos pabraukimas
  • Skaitomas šriftasSkaitomas šriftas
  • Reset Reset