• Pagrindinis
  • Kontaktai
  • Prenumeratos kaina
  • Reklama
  • Balsavimų archyvas
  • Pranešk naujieną
Telšių žinios - Telšių apskrities laikraštis
  • Pirmas Puslapis
  • Aktualijos
    • Žinios iš Savivaldybės
    • Politika
    • Švietimas
    • Socialiniai reikalai
    • Verslas, Finansai
    • Kitos aktualijos
  • Partnerių informacija
  • Teisėsauga
    • Suvestinės
    • Gaisrai
    • Nelaimės
  • Teminiai puslapiai
    • Žemaičių kultūra
    • Raktas į Žemaitiją – kultūra, tradicijos, žmonės
    • Tvari kultūra Žemaitijoje
    • Pilietiškumo žingsniai
  • Laisvalaikis
    • Renginiai
    • Sportas
    • Laisvalaikis
    • Receptai
  • Sveikata
  • Žmonės ir Nuomonės
  • Video
No Result
View All Result
  • Pirmas Puslapis
  • Aktualijos
    • Žinios iš Savivaldybės
    • Politika
    • Švietimas
    • Socialiniai reikalai
    • Verslas, Finansai
    • Kitos aktualijos
  • Partnerių informacija
  • Teisėsauga
    • Suvestinės
    • Gaisrai
    • Nelaimės
  • Teminiai puslapiai
    • Žemaičių kultūra
    • Raktas į Žemaitiją – kultūra, tradicijos, žmonės
    • Tvari kultūra Žemaitijoje
    • Pilietiškumo žingsniai
  • Laisvalaikis
    • Renginiai
    • Sportas
    • Laisvalaikis
    • Receptai
  • Sveikata
  • Žmonės ir Nuomonės
  • Video
No Result
View All Result
Telšių žinios - Telšių apskrities laikraštis
No Result
View All Result

Kepsnys „Matambre a la Pizza“

admin
28 gegužės, 2012
Receptai
0

Sudėtinės dalys: kiaulienos nugarinė (1,5 kg), pienas (1 stiklinė), česnakai (3 skiltelės), padažas (picai, Jūsų mėgstamiausias, 1 stiklinė), mocarelos sūris (130 g), raudonėliai (džiovinti, malti, pagal skonį), druska (pagal skonį), juodieji pipirai (malti, pagal skonį), pomidorai (1 vnt.), raudonieji pipirai (2 vnt.).
Gaminimas: įpjauti kiaulienos nugarinę ir išskleisti, kad gautųsi didelis kepsnys. Kepsnį dėti į didelį indą, užpilti pienu ir padėti 12 val. į šaldytuvą. Kitą dieną kepsnį išimti iš pieno, nuvarvinti ir įtrinti druska bei pipirais. Taip paruoštą kepsnį dėti į folija išklotą kepimo skardą, sudėti ant jo išspaustą česnaką, užpilti 0,25 stiklinės nuo kepsnio marinavimo likusio pieno, uždengti folija ir kepti apie 45 min. 160 laipsnių temperatūroje, po to kepsnį išimti iš orkaitės, nuimti foliją ir padidinus orkaitės temperatūrą iki 175 laipsnių kepti dar apie 20 min.
Iškeptą kepsnį išimti iš orkaitės, apversti ir sudėti ant jo picos padažą, susmulkintą sūrį, šiaudeliais supjaustytus pipirus bei griežinėliais supjaustytą pomidorą. Kepti dar apie 10 min., kol išsilydys sūris, ir iškepus supjaustyti kepsnį trikampiais. Taip paruoštą kepsnį dėti į lėkštes ir patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!

Kitas įrašas

D. Vaitkutė ateitį sieja su fortepijono muzika

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

CAPTCHA vaizdas
Atkurti Vaizdą

*

Video rekomendacijos:

Taip pat skaitykite:

Pirmas puslapis

Sa­vi­val­dy­bės gel­bė­ji­mo ra­tas, ku­rio ne­ži­no tie, kam jo la­biau­siai rei­kia
Vir­vy­tės upė mirš­ta, o kal­ti­nin­kas vis dar ieš­ko­mas
Gim­ta­die­nį pa­si­tin­kan­ti Lai­ma Ju­ry­tė-Za­ka­raus­kie­nė – apie as­me­ni­nio gy­ve­ni­mo po­ky­čius
Apgaulės piramidė: kaip nepakliūti į naujausias finansines pinkles
Darbai, gimę iš medžio gabalo
Sąsk­ry­dis „Lais­vė – tai tur­tas“

Žemaičių kultūra

Tradicinės ir naujos šventės – neatsiejama vasaros dalis
Sekmadienį prasideda IV tarptautinis vargonų muzikos festivalis
Mykolo Biržiškos anūkė: „Jūs esate mūsų žmonės, o mes esame jūsų“
Kur augai tu, šventasis Kryžiaus medi?
Kuopos gretose – jau pustrečio šimto šaulių
Seime eksponuojama Sigito Strazdausko nuotraukų paroda

Laisvalaikis

Sąsk­ry­dis „Lais­vė – tai tur­tas“
Tel­šiuo­se nu­vil­ni­jo XIV tarp­tau­ti­nis vai­kų ir jau­ni­mo folk­lo­ro fes­ti­va­lis „Aš pa­sie­jau vėi­na po­pa“
Petrinės Tryškiuose
Jubiliejinis „Varnių kermošius 2025“
Juozo Gaižausko susitikimas Degaičių parke
„Že­mai­ti­jos tau­rė-2025“

Sveikata

Karštis ir sveikata: kaip apsisaugoti karštomis vasaros dienomis?
Kei­čia­si gy­dy­mo įstai­gų ver­ti­ni­mas: at­si­žvelgs ne tik į veik­lą ir fi­nan­sus, bet ir į po­žiū­rį į pa­cien­tą
Siū­lo­ma plės­ti de­fib­ri­lia­to­rių tink­lą: lai­ku su­teik­ta pa­gal­ba pa­dė­tų iš­gel­bė­ti tūks­tan­čius žmo­nių
Sveikatos priežiūra šiuolaikiniame pasaulyje
Kodėl profesionali burnos higiena svarbi net tiems, kurie valosi dantis du kartus per dieną?
Patarimai į ką atkreipti dėmesį renkantis žuvų taukus
No Result
View All Result

Laikraštis

Apklausa

Kur leidžiate savo atostogas?

Rezultatai

Loading ... Loading ...
  • Archyvas

Orai

Orai Telšiuose
Orai
Orai Telšiuose 2 savaitėms
  • Naujienos
  • Teminiai puslapiai
  • Teisėsauga
  • Laisvalaikis
  • Archyvas
  • Prenumeratos kaina
  • Reklama
  • Kontaktai

Visos teisės saugomos © 2021 tzinios.lt

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
No Result
View All Result
  • Pirmas Puslapis
  • Aktualijos
    • Žinios iš Savivaldybės
    • Politika
    • Švietimas
    • Socialiniai reikalai
    • Verslas, Finansai
    • Kitos aktualijos
  • Partnerių informacija
  • Teisėsauga
    • Suvestinės
    • Gaisrai
    • Nelaimės
  • Teminiai puslapiai
    • Žemaičių kultūra
    • Raktas į Žemaitiją – kultūra, tradicijos, žmonės
    • Tvari kultūra Žemaitijoje
    • Pilietiškumo žingsniai
  • Laisvalaikis
    • Renginiai
    • Sportas
    • Laisvalaikis
    • Receptai
  • Sveikata
  • Žmonės ir Nuomonės
  • Video

Visos teisės saugomos © 2021 tzinios.lt

Skip to content
Open toolbar Pritaikymo neįgaliesiems įrankiai

Pritaikymo neįgaliesiems įrankiai

  • Padidinti tekstąPadidinti tekstą
  • Sumažinti tekstąSumažinti tekstą
  • Nuorodos pabraukimasNuorodos pabraukimas
  • Skaitomas šriftasSkaitomas šriftas
  • Reset Reset