Tešlai: išsaugoti
4 kiaušiniai,
4 šaukštai cukraus,
4 šaukštai miltų.
Įdarui:
180 g sviesto (pakelis),
180 g desertinės arba kreminės varškės (pakelis),
0,5 indelio saldinto kondensuoto pieno.
Biskvitas. Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi iki purumo. Sudėti miltus, gerai išmaišyti. Iki standumo išplakti baltymus ir sudėti į trynių masę. Atsargiai išmaišyti tešlą iki vientisos masės. Pilti ją ant kepimo popieriumi išklotos skardos, paskirstyti tolygiai per visą jos dydį. Kepti iki 2000C įkaitintoje orkaitėje 12–15 min. Iškepusį biskvitą iš karto suvynioti ir atvėsinti.
Įdaras. Iki purumo išplakti minkštą sviestą. Plakant po truputį pilti kondensuotą pieną. Galiausiai sudėti varškę ir viską gerai išmaišyti iki vientisos masės. Išvynioti atvėsusį biskvitą, ant jo užtepti varškės įdarą ir vėl suvynioti į vyniotinį. Palaikyti šaldytuve apie 2 val. Apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!
P. S. Jei naudosite paprastą varškę, būtinai ją pertrinkite per smulkų sietelį, kad neliktų grūdelių.