Reikės:
* Bananų
* Riešutų
* Pieniško šokolado
* Baltajo šokolado
* Kokoso drožlių
Paruošimas labai paprastas ir greitas. Taigi, bananus nulupame, pjauname per pusę (ne išilgai), įkišame plastikinį šaukštelį ar medinį pagaliuką į nupjautąjį galą.
Tada imame du puodus ir išlydome norimą šokoladą.
Pilame šlakelį pieno, dedame 100–200 gramų šokolado ir, lėtai pakaitinę, išmaišome. Nuėmę nuo ugnies, kad šokoladas gautųsi skystas, palaukiame kelias minutes kol pradeda tirštėti. Tada imame bananą, mirkome į šokoladą, po to – į pasirinktus pagardus: riešutus ar kokoso drožles. Imame lentutę, ją padengiame maistine plėvele ir dedame paruoštus bananus.
Dedame į kamerą kelioms valandoms.
Ir štai – desertas! Šaldytų bananų skonis labai panašus į ledų.
Skanaus!