Jums reikės: 200 g aviečių, 200 g mėlynių, tarkuotos citrinos žievelės, 1 l pieno, 8 kiaušinių trynių, 300 ml grietinėlės, 200 g miltų, 100 g smulkintų riešutų, 1 cinamono lazdelės ir 200 g cukraus.
Gaminimas: į puode pašildytą pieną supilkite grietinėlę, įdėkite citrinos žievelę, cinamono lazdelę ir virkite apie 5 min. Kiaušinių trynius plakite su cukrumi tol, kol masė sutirštės, tada įdėkite miltų. Išgriebkite iš pieno cinamono lazdelę, pamažu supilkite karštą pieno mišinį į indą su tryniais, išmaišykite ir supilkite atgal į puodą. Pagardinkite riešutais. Virkite nuolat maišydami, kol masė sutirštės. Uogas suberkite į sviestu pateptą formą, supilkite paruoštą mišinį. Viršų apibarstykite 2 šaukštais cukraus. Kepkite 225 laipsnių temperatūroje apie 15 minučių.