Produktai:
kiaulienos faršas (0,5 kg), bulvės (6–8 vnt.), pievagrybiai (0,3 kg), svogūnai (2 vnt.), morkos (1 vnt.), pienas (0,5 l), fermentinis sūris (300 g), druska, juodieji pipirai, įvairūs žalumynai.
Gaminimas:
išverdame bulves su lupena, pakepiname faršą su svogūnu ir prieskoniais, apkepame pievagrybius ir svogūną su morkomis, dedame prieskonių. Bulves nulupame, supjaustome apvaliais griežinėliais, sudedame į kepimo formą. Ant bulvių dedame antrąjį sluoksnį – faršą, trečią sluoksnį – pievagrybius su morka bei svogūnais, ketvirtas sluoksnis – bulvių griežinėliai. Ant patiekalo viršaus užberiame tarkuoto sūrio, į indą įpilame pieno arba grietinėlės. Orkaitėje patiekalas kepamas maždaug 30 min.