Jums reikės:
aliejaus, kiaušinių (2 vnt.), miltų (250 g), mielių (pusė gabaliuko), lašinių (250 g), saulėgrąžų (100 g), sūrio (100 g), druskos, maltų pipirų.
Paruošimas:
mieles, įpylę šilto vandens, ištrinkite; įberkite miltus, druską ir išmaišykite. Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių, trynius supilkite į tešlą, išmaišykite ir 45 min. šiltai palaikykite. Lašinius supjaustykite kubeliais ir kartu su saulėgrąžomis pakepinkite. Sūrį smulkiai supjaustykite. Kiaušinių baltymus išplakite, supilkite į tešlą, ten pat sudėkite sūrį ir lašinukus su saulėgrąžomis. Pagardinkite druska ir pipirais. Šaukštu kabinkite tešlą ir dėkite į įkaitintą aliejų. Kepkite 3 min., kol apskrus. Išgriebę sudėkite ant popierinių servetėlių, kad sugertų aliejų.