Sudėtinės dalys: kiaulienos nugarinė (1,5 kg), pienas (1 stiklinė), česnakai (3 skiltelės), padažas (picai, Jūsų mėgstamiausias, 1 stiklinė), mocarelos sūris (130 g), raudonėliai (džiovinti, malti, pagal skonį), druska (pagal skonį), juodieji pipirai (malti, pagal skonį), pomidorai (1 vnt.), raudonieji pipirai (2 vnt.).
Gaminimas: įpjauti kiaulienos nugarinę ir išskleisti, kad gautųsi didelis kepsnys. Kepsnį dėti į didelį indą, užpilti pienu ir padėti 12 val. į šaldytuvą. Kitą dieną kepsnį išimti iš pieno, nuvarvinti ir įtrinti druska bei pipirais. Taip paruoštą kepsnį dėti į folija išklotą kepimo skardą, sudėti ant jo išspaustą česnaką, užpilti 0,25 stiklinės nuo kepsnio marinavimo likusio pieno, uždengti folija ir kepti apie 45 min. 160 laipsnių temperatūroje, po to kepsnį išimti iš orkaitės, nuimti foliją ir padidinus orkaitės temperatūrą iki 175 laipsnių kepti dar apie 20 min.
Iškeptą kepsnį išimti iš orkaitės, apversti ir sudėti ant jo picos padažą, susmulkintą sūrį, šiaudeliais supjaustytus pipirus bei griežinėliais supjaustytą pomidorą. Kepti dar apie 10 min., kol išsilydys sūris, ir iškepus supjaustyti kepsnį trikampiais. Taip paruoštą kepsnį dėti į lėkštes ir patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!