Įdaryti pievagrybiai

Parašė:  2010-09-08

Reikės: 500 g šviežių pievagrybių (tinka ir kitokie grybai), mėgstamų prieskonių, 1 mažo svogūno, supjaustyto kubeliais, aliejaus, 100 g varškės, fermentinio sūrio ir 1 šaukšto kepintų saulėgrąžų.
Nuplaukite ir nusausinkite pievagrybius. Nupjaukite ir susmulkinkite kotelius,  pakepinkite juos aliejuje kartu su svogūnu. Kai atvės, sudėkite į varškės masę, paskaninkite  prieskoniais ir viską gerai išmaišykite. Kepurėles aptepkite aliejumi. Į jas įberkite žiupsnelį saulėgrąžų ir įdarykite paruoštu mišiniu. Viršų uždenkite fermentinio sūrio gabalėliu. Įdarytus pievagrybius dėkite į skardą ir įkaitintoje orkaitėje kepkite apie 15 min.
Skanaus!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.


*

Už šmeižiančius, asmens garbę ir orumą įžeidžiančius, tautinę ar kitokią neapykantą skatinančius komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie įstatymų nustatyta tvarka gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn. Vartotojas sutinka, kad Svetainė neribotą laiką saugotų jo IP adresą ir pareikalavus atskleistų jį įgaliotoms institucijoms. Tzinios.lt pasilieka teisę šalinti skaitytojų komentarus, nesusijusius su straipsnio tema, įžeidžiančius bei šmeižiančius asmenis arba reklamuojančius komercines organizacijas.

Griežtai draudžiama tzinios.lt paskelbtą informaciją kopijuoti ir platinti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitaip ją naudoti neturint raštiško leidėjų sutikimo.
Taip pat skaitykite:
http://tzinios.lt/prenumerata/
Telšių „Telšiai“ naują NKL sezoną pradėjo pergalėmis (0)

Krepšinio klubas „Telšiai“ naują Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) sezoną pradėjo skindamas pergales. Namuose spalio 3 d. […]

2019-08-27
SUPER FIESTA (0)
- Peržiūrėti visą naujienų archyvą -

Apklausa

Kiek metų skaitote „Telšių ŽINIAS“?

Loading ... Loading ...
Archyvas
Visos teisės saugomos © 2019 tzinios.lt