Alkanųjų užkepėlė

Parašė:  2010-02-04

Produktai:

kiaulienos faršas (0,5 kg), bulvės (6–8 vnt.), pievagrybiai (0,3 kg), svogūnai (2 vnt.), morkos (1 vnt.), pienas (0,5 l), fermentinis sūris (300 g), druska, juodieji pipirai, įvairūs žalumynai.

Gaminimas:

išverdame bulves su lupena,  pakepiname faršą su svogūnu ir prieskoniais, apkepame pievagrybius ir svogūną su morkomis, dedame prieskonių. Bulves nulupame, supjaustome apvaliais griežinėliais, sudedame į kepimo formą. Ant bulvių dedame antrąjį sluoksnį – faršą, trečią sluoksnį – pievagrybius su morka bei svogūnais, ketvirtas sluoksnis – bulvių griežinėliai. Ant patiekalo viršaus užberiame tarkuoto sūrio, į indą įpilame pieno arba grietinėlės. Orkaitėje patiekalas kepamas maždaug 30 min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.


*

Už šmeižiančius, asmens garbę ir orumą įžeidžiančius, tautinę ar kitokią neapykantą skatinančius komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie įstatymų nustatyta tvarka gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn. Vartotojas sutinka, kad Svetainė neribotą laiką saugotų jo IP adresą ir pareikalavus atskleistų jį įgaliotoms institucijoms. Tzinios.lt pasilieka teisę šalinti skaitytojų komentarus, nesusijusius su straipsnio tema, įžeidžiančius bei šmeižiančius asmenis arba reklamuojančius komercines organizacijas.

Griežtai draudžiama tzinios.lt paskelbtą informaciją kopijuoti ir platinti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitaip ją naudoti neturint raštiško leidėjų sutikimo.
Taip pat skaitykite:
http://tzinios.lt/prenumerata/
Šachmatininkų šventė (0)

„Žaibo“ šachmatų klube surengtas turnyras, skirtas Gegužės 1-ajai, Tarptautinei darbo dienai, paminėti. Susirinkusius dalyvius pasveikino ir […]

- Peržiūrėti visą naujienų archyvą -

Apklausa

Ar patenkinti mokinių maitinimu ugdymo įstaigose?

Loading ... Loading ...
Archyvas
Visos teisės saugomos © 2018 tzinios.lt