Reikės: apie 300 g kiaulienos, 2 morkų, 300 g pievagrybių, 1 mažosios cukinijos, 1 galvutės svogūno, 1 paprikos, 200 ml grietinėlės, virtų ryžių, druskos, pipirų, patinkančių prieskoninių žolelių.
Paruošimas: kiaulieną supjaustyti juostelėmis, pagardinti prieskoniais ir apkepti. Stambesniais gabaliukais supjaustyti pievagrybius, papriką, svogūną, šiaudeliais – morkas, griežinėliais supjaustyti cukiniją ir dar perpjauti pusiau. Visas daržoves ir grybus vieną po kito sudėti į įkaitintą keptuvę ir šiek tiek apkepti. Pagardinti mėgstamais prieskoniais. Labai tinka malta saldžioji paprika, bazilikas, krapai, petražolės. Į apkepusias daržoves sudėti pakepintas kiaulienos juosteles, įpilti šiek tiek vandens ir patroškinti apie 20 min. Supilti grietinėlę ir dar maždaug 5 min. troškinti. Patiekti su virtais ryžiais. Skanaus!