• Pagrindinis
  • Kontaktai
  • Prenumeratos kaina
  • Reklama
  • Balsavimų archyvas
  • Pranešk naujieną
Telšių žinios - Telšių apskrities laikraštis
  • Pirmas Puslapis
  • Aktualijos
    • Žinios iš Savivaldybės
    • Politika
    • Švietimas
    • Socialiniai reikalai
    • Verslas, Finansai
    • Kitos aktualijos
  • Partnerių informacija
  • Teisėsauga
    • Suvestinės
    • Gaisrai
    • Nelaimės
  • Teminiai puslapiai
    • Žemaičių kultūra
    • Raktas į Žemaitiją – kultūra, tradicijos, žmonės
    • Tvari kultūra Žemaitijoje
    • Pilietiškumo žingsniai
  • Laisvalaikis
    • Renginiai
    • Sportas
    • Laisvalaikis
    • Receptai
  • Sveikata
  • Žmonės ir Nuomonės
  • Video
No Result
View All Result
  • Pirmas Puslapis
  • Aktualijos
    • Žinios iš Savivaldybės
    • Politika
    • Švietimas
    • Socialiniai reikalai
    • Verslas, Finansai
    • Kitos aktualijos
  • Partnerių informacija
  • Teisėsauga
    • Suvestinės
    • Gaisrai
    • Nelaimės
  • Teminiai puslapiai
    • Žemaičių kultūra
    • Raktas į Žemaitiją – kultūra, tradicijos, žmonės
    • Tvari kultūra Žemaitijoje
    • Pilietiškumo žingsniai
  • Laisvalaikis
    • Renginiai
    • Sportas
    • Laisvalaikis
    • Receptai
  • Sveikata
  • Žmonės ir Nuomonės
  • Video
No Result
View All Result
Telšių žinios - Telšių apskrities laikraštis
No Result
View All Result

Kepti obuoliai su cinamonu ir maskarponės sūriu

admin
22 rugpjūčio, 2011
Receptai
0

Reikės: 6 vnt. obuolių, 1 vnt. citrinos, 50 g sviesto, 50 g cukraus, 250 g maskarponės sūrio, 250 ml desertinio vyno, 3 arbatiniai šaukšteliai medaus, 1 arbatinis šaukštelis cinamono, 6 vnt. gvazdikėlių. Paruošimas: maskarponės sūrį, medų ir cinamoną gerai sumaišykite, uždenkite ir apie 15 minučių laikykite šaldytuve. Nupjaukite kiekvieno obuolio apačią ir pašalinkite obuolio šerdį (kotelį palikite). Sudėkite obuolius į kepimo formą, apibarstykite aplink nutarkuota citrinos žievele, sviestu, cukrumi ir gvazdikėliais (galite apibarstyti ir trupučiu cinamono). Užpilkite vyną ir sandariai uždenkite folija. Kepkite orkaitėje 30 minučių, kol obuoliai suminkštės. Nuimkite foliją ir kepkite dar 25-30 minučių, kol lengvai karamelizuosis. Kepimo formoje likusias sultis supilkite į keptuvę. Užvirkite ir virkite maišydami apie 3-4 minutes, kol padažas sutirštės. Užpilkite ant obuolių ir patiekite kartu su šaldytuve sušalusia sūrio, medaus ir cinamono mase. Skanaus!

Kitas įrašas

L. Martinkaus dovana – Kęstaičių bažnyčios gynėjams

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

CAPTCHA vaizdas
Atkurti Vaizdą

*

Video rekomendacijos:

Taip pat skaitykite:

Pirmas puslapis

Keptuvėje keptas apverstas gardus bananų pyragas
Ple­čia­mas aku­še­rių sa­va­ran­kiš­ku­mas: dau­giau priei­na­mų pa­slau­gų nėš­čio­sioms
VDA Tel­šių ga­le­ri­jo­je – Rim­gau­do Ba­raus­kio pa­ro­da „Na­rin­datē“
Slau­gy­to­jas jau ga­li iš­ra­šy­ti pir­mą re­cep­tą me­di­ci­nos pa­gal­bos prie­mo­nėms
Miš­kas – ne at­lie­kų san­dė­lis
Neei­li­nis Lie­tu­vos trem­ti­nių ir po­li­ti­nių ka­li­nių są­skry­dis

Žemaičių kultūra

Festivalis – rimtas jaunųjų atlikėjų pareiškimas
Mokslininkė iš Sedos niekada nepamiršo Žemaitijos
Viešnagė pas Daujotus: jaukūs pietūs, prisiminimai ir dovanos Mažeikiams
Jubiliejiniame sąskrydyje – didelis mažeikiškių būrys  
Alsėdiškius suvienijo Bendruomenės vakaras
Po restauracijos suskambo Kantaučių bažnyčios vargonai

Laisvalaikis

Keptuvėje keptas apverstas gardus bananų pyragas
VDA Tel­šių ga­le­ri­jo­je – Rim­gau­do Ba­raus­kio pa­ro­da „Na­rin­datē“
Neei­li­nis Lie­tu­vos trem­ti­nių ir po­li­ti­nių ka­li­nių są­skry­dis
Kraš­tie­čių šven­tė „Vo aš čė gė­miau“ su­bū­rė Nevarėnų bend­ruo­me­nę
Tel­šiš­kiai – Že­mai­ti­jos fes­ti­va­ly­je
Ati­da­ry­ta Au­gus­tės Kai­ry­tės kū­ry­bos dar­bų pa­ro­da

Sveikata

Ple­čia­mas aku­še­rių sa­va­ran­kiš­ku­mas: dau­giau priei­na­mų pa­slau­gų nėš­čio­sioms
Slau­gy­to­jas jau ga­li iš­ra­šy­ti pir­mą re­cep­tą me­di­ci­nos pa­gal­bos prie­mo­nėms
Įpa­rei­go­ji­mas li­go­ni­nėms: už­tik­rins są­ly­gas ar­ti­mie­siems oriai at­si­svei­kin­ti su mirš­tan­čiuo­ju
Siū­lo­ma dau­giau tei­sių slau­gy­to­jų pa­dė­jė­jams
Spe­cia­lis­tai re­ko­men­duo­ja ger­ti dau­giau van­dens
Kaip sužinoti, ar jūsų dantys sveiki, jei nieko neskauda?
No Result
View All Result

Laikraštis

Apklausa

Kur leidžiate savo atostogas?

Rezultatai

Loading ... Loading ...
  • Archyvas

Orai

Orai Telšiuose
Orai
Orai Telšiuose 2 savaitėms
  • Naujienos
  • Teminiai puslapiai
  • Teisėsauga
  • Laisvalaikis
  • Archyvas
  • Prenumeratos kaina
  • Reklama
  • Kontaktai

Visos teisės saugomos © 2021 tzinios.lt

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
No Result
View All Result
  • Pirmas Puslapis
  • Aktualijos
    • Žinios iš Savivaldybės
    • Politika
    • Švietimas
    • Socialiniai reikalai
    • Verslas, Finansai
    • Kitos aktualijos
  • Partnerių informacija
  • Teisėsauga
    • Suvestinės
    • Gaisrai
    • Nelaimės
  • Teminiai puslapiai
    • Žemaičių kultūra
    • Raktas į Žemaitiją – kultūra, tradicijos, žmonės
    • Tvari kultūra Žemaitijoje
    • Pilietiškumo žingsniai
  • Laisvalaikis
    • Renginiai
    • Sportas
    • Laisvalaikis
    • Receptai
  • Sveikata
  • Žmonės ir Nuomonės
  • Video

Visos teisės saugomos © 2021 tzinios.lt

Skip to content
Open toolbar Pritaikymo neįgaliesiems įrankiai

Pritaikymo neįgaliesiems įrankiai

  • Padidinti tekstąPadidinti tekstą
  • Sumažinti tekstąSumažinti tekstą
  • Nuorodos pabraukimasNuorodos pabraukimas
  • Skaitomas šriftasSkaitomas šriftas
  • Reset Reset