• Pagrindinis
  • Kontaktai
  • Prenumeratos kaina
  • Reklama
  • Balsavimų archyvas
  • Pranešk naujieną
Telšių žinios - Telšių apskrities laikraštis
  • Pirmas Puslapis
  • Aktualijos
    • Žinios iš Savivaldybės
    • Politika
    • Švietimas
    • Socialiniai reikalai
    • Verslas, Finansai
    • Kitos aktualijos
  • Partnerių informacija
  • Teisėsauga
    • Suvestinės
    • Gaisrai
    • Nelaimės
  • Teminiai puslapiai
    • Žemaičių kultūra
    • Raktas į Žemaitiją – kultūra, tradicijos, žmonės
    • Tvari kultūra Žemaitijoje
    • Pilietiškumo žingsniai
  • Laisvalaikis
    • Renginiai
    • Sportas
    • Laisvalaikis
    • Receptai
  • Sveikata
  • Žmonės ir Nuomonės
  • Video
No Result
View All Result
  • Pirmas Puslapis
  • Aktualijos
    • Žinios iš Savivaldybės
    • Politika
    • Švietimas
    • Socialiniai reikalai
    • Verslas, Finansai
    • Kitos aktualijos
  • Partnerių informacija
  • Teisėsauga
    • Suvestinės
    • Gaisrai
    • Nelaimės
  • Teminiai puslapiai
    • Žemaičių kultūra
    • Raktas į Žemaitiją – kultūra, tradicijos, žmonės
    • Tvari kultūra Žemaitijoje
    • Pilietiškumo žingsniai
  • Laisvalaikis
    • Renginiai
    • Sportas
    • Laisvalaikis
    • Receptai
  • Sveikata
  • Žmonės ir Nuomonės
  • Video
No Result
View All Result
Telšių žinios - Telšių apskrities laikraštis
No Result
View All Result

Kepsnys „Matambre a la Pizza“

admin
28 gegužės, 2012
Receptai
0

Sudėtinės dalys: kiaulienos nugarinė (1,5 kg), pienas (1 stiklinė), česnakai (3 skiltelės), padažas (picai, Jūsų mėgstamiausias, 1 stiklinė), mocarelos sūris (130 g), raudonėliai (džiovinti, malti, pagal skonį), druska (pagal skonį), juodieji pipirai (malti, pagal skonį), pomidorai (1 vnt.), raudonieji pipirai (2 vnt.).
Gaminimas: įpjauti kiaulienos nugarinę ir išskleisti, kad gautųsi didelis kepsnys. Kepsnį dėti į didelį indą, užpilti pienu ir padėti 12 val. į šaldytuvą. Kitą dieną kepsnį išimti iš pieno, nuvarvinti ir įtrinti druska bei pipirais. Taip paruoštą kepsnį dėti į folija išklotą kepimo skardą, sudėti ant jo išspaustą česnaką, užpilti 0,25 stiklinės nuo kepsnio marinavimo likusio pieno, uždengti folija ir kepti apie 45 min. 160 laipsnių temperatūroje, po to kepsnį išimti iš orkaitės, nuimti foliją ir padidinus orkaitės temperatūrą iki 175 laipsnių kepti dar apie 20 min.
Iškeptą kepsnį išimti iš orkaitės, apversti ir sudėti ant jo picos padažą, susmulkintą sūrį, šiaudeliais supjaustytus pipirus bei griežinėliais supjaustytą pomidorą. Kepti dar apie 10 min., kol išsilydys sūris, ir iškepus supjaustyti kepsnį trikampiais. Taip paruoštą kepsnį dėti į lėkštes ir patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!

Kitas įrašas

D. Vaitkutė ateitį sieja su fortepijono muzika

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

CAPTCHA vaizdas
Atkurti Vaizdą

*

Video rekomendacijos:

Taip pat skaitykite:

Pirmas puslapis

Tel­šių mo­te­rų LIONS klu­bas tu­ri nau­ją pre­zi­den­tę
Ar gir­di­me vai­kus? At­lik­ti ty­ri­mai ver­čia su­si­mąs­ty­ti
Pen­ki de­šimt­me­čiai su bib­lio­te­ka
Dviguba šventė: nau­ji Pa­ra­pi­jos na­mai ir tarnystės jubiliejus
Dvie­jų su­kak­čių įkvėp­ta prem­je­ra
Žy­gis Že­mai­tės at­mi­ni­mui. Kar­tu ke­lia­vo ir jos pro­proa­nū­kė

Žemaičių kultūra

Liaudies šokių šventė Plungėje: „Jūs – mūsų tautos savitumas“
Sąjūdžio gimtadienis – tarp bendraminčių
Iš Nepriklausomybės paminklo Ketūnuose liko pamatai
Domėnai prašo nepamiršti vardų
Plungėje pirmą kartą surengtas festivalis „Žemaitiu dėinas“
Gedulo ir vilties dienai – paliktų namų simbolis

Laisvalaikis

Dviguba šventė: nau­ji Pa­ra­pi­jos na­mai ir tarnystės jubiliejus
Dvie­jų su­kak­čių įkvėp­ta prem­je­ra
Žy­gis Že­mai­tės at­mi­ni­mui. Kar­tu ke­lia­vo ir jos pro­proa­nū­kė
Pa­sau­lio stip­riau­sių­jų še­še­tu­ke – tel­šiš­kė Gi­ta­na Lipskienė
Šach­ma­tų čem­pio­na­tas Tel­šiuo­se
Bend­rys­tės šven­tė „Kran­to“ pro­gim­na­zi­jo­je

Sveikata

Kodėl profesionali burnos higiena svarbi net tiems, kurie valosi dantis du kartus per dieną?
Patarimai į ką atkreipti dėmesį renkantis žuvų taukus
Iš Ma­ro­ko į Tel­šius: gy­dy­to­jas Ham­za Bou­boual sa­vo pa­šau­ki­mą ra­do Lie­tu­vo­je
Ar­tė­jant va­sa­rai – di­des­nis Eu­ro­pos svei­ka­tos drau­di­mo kor­te­lių po­rei­kis
Orams vės­tant, ser­ga­mu­mas vėl au­ga
V. Gir­čiui – Nu­si­pel­niu­sio Lie­tu­vos gy­dy­to­jo var­das
No Result
View All Result

Laikraštis

Apklausa

Pasak atlikto tyrimo, kas antras vaikas Lietuvoje nesikalba apie savo problemas su tėvais ar seneliais ir jaučiasi vieniši. Kaip manote – ar jūsų vaikai jums pasipasakoja apie bėdas?

Rezultatai

Loading ... Loading ...
  • Archyvas

Orai

Orai Telšiuose
Orai
Orai Telšiuose 2 savaitėms
  • Naujienos
  • Teminiai puslapiai
  • Teisėsauga
  • Laisvalaikis
  • Archyvas
  • Prenumeratos kaina
  • Reklama
  • Kontaktai

Visos teisės saugomos © 2021 tzinios.lt

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
No Result
View All Result
  • Pirmas Puslapis
  • Aktualijos
    • Žinios iš Savivaldybės
    • Politika
    • Švietimas
    • Socialiniai reikalai
    • Verslas, Finansai
    • Kitos aktualijos
  • Partnerių informacija
  • Teisėsauga
    • Suvestinės
    • Gaisrai
    • Nelaimės
  • Teminiai puslapiai
    • Žemaičių kultūra
    • Raktas į Žemaitiją – kultūra, tradicijos, žmonės
    • Tvari kultūra Žemaitijoje
    • Pilietiškumo žingsniai
  • Laisvalaikis
    • Renginiai
    • Sportas
    • Laisvalaikis
    • Receptai
  • Sveikata
  • Žmonės ir Nuomonės
  • Video

Visos teisės saugomos © 2021 tzinios.lt

Skip to content
Open toolbar Pritaikymo neįgaliesiems įrankiai

Pritaikymo neįgaliesiems įrankiai

  • Padidinti tekstąPadidinti tekstą
  • Sumažinti tekstąSumažinti tekstą
  • Nuorodos pabraukimasNuorodos pabraukimas
  • Skaitomas šriftasSkaitomas šriftas
  • Reset Reset