Arbūzo ir fetos sūrio salotos ne tik gražiai atrodo, bet ir yra labai skanios, neapsunkina virškinimo. Jas galima patiekti kaip garnyrą arba kaip užkandį.
INGREDIENTAI
- 1 kg arbūzo;
- 200 g fetos sūrio;
- 2 v. š. alyvuogių aliejaus;
- 1 a. š. žaliųjų citrinų sulčių;
- 50 g moliūgų sėklų;
- žiupsnelis juodųjų pipirų;
- žiupsnelis šviežių mėtų.
GAMINIMAS
Supjaustyti arbūzą kubeliais, išrinkti sėklas ir sudėti ant lėkštės. Trupintą fetos sūrį sumaišyti su arbūzo kubeliais. Viską apšlakstyti žaliųjų citrinų sultimis ir alyvuogių aliejumi.
Apibarstyti kepintomis moliūgų sėklomis ir papuošti šviežių mėtų lapeliais.
Skanaus!