• Pagrindinis
  • Kontaktai
  • Prenumeratos kaina
  • Reklama
  • Balsavimų archyvas
  • Pranešk naujieną
Telšių žinios - Telšių apskrities laikraštis
  • Pirmas Puslapis
  • Aktualijos
    • Žinios iš Savivaldybės
    • Politika
    • Švietimas
    • Socialiniai reikalai
    • Verslas, Finansai
    • Kitos aktualijos
  • Partnerių informacija
  • Teisėsauga
    • Suvestinės
    • Gaisrai
    • Nelaimės
  • Teminiai puslapiai
    • Žemaičių kultūra
    • Raktas į Žemaitiją – kultūra, tradicijos, žmonės
    • Tvari kultūra Žemaitijoje
    • Pilietiškumo žingsniai
  • Laisvalaikis
    • Renginiai
    • Sportas
    • Laisvalaikis
    • Receptai
  • Sveikata
  • Žmonės ir Nuomonės
  • Video
No Result
View All Result
  • Pirmas Puslapis
  • Aktualijos
    • Žinios iš Savivaldybės
    • Politika
    • Švietimas
    • Socialiniai reikalai
    • Verslas, Finansai
    • Kitos aktualijos
  • Partnerių informacija
  • Teisėsauga
    • Suvestinės
    • Gaisrai
    • Nelaimės
  • Teminiai puslapiai
    • Žemaičių kultūra
    • Raktas į Žemaitiją – kultūra, tradicijos, žmonės
    • Tvari kultūra Žemaitijoje
    • Pilietiškumo žingsniai
  • Laisvalaikis
    • Renginiai
    • Sportas
    • Laisvalaikis
    • Receptai
  • Sveikata
  • Žmonės ir Nuomonės
  • Video
No Result
View All Result
Telšių žinios - Telšių apskrities laikraštis
No Result
View All Result

Trinta pievagrybių sriuba

Monika
13 gegužės, 2023
Pirmas puslapis, Pirmas puslapis, Receptai, Laisvalaikis, Be kategorijos
0

Pievagrybiai – puikus pasirinkimas norint paįvairinti kasdienį meniu. Siūlome pasigaminti paprastą, greitai paruošiamą ir be galo gardžią trintą pievagrybių sriubą.

INGREDIENTAI:

250 g pievagrybių,
100 ml grietinėlės,
180 g lydyto sūrelio,
1 svogūnas,
2 skiltelės česnako,
1 l daržovių sultinio arba paprasto vandens,
1 valg. š. sviesto,
žiupsnelis druskos,
žiupsnelis juodųjų pipirų,
1 arbat. š. tarkuoto muskato,
2 riekės baltos duonos.

GAMINIMAS

Karštame svieste pakepinti smulkintus svogūnus ir česnakus. Kai jie suminkštės, sudėti nuvalytus supjaustytus pievagrybius. Viską kepti apie 10 minučių. Vėliau viską sudėti į puodą su verdančiu daržovių sultiniu ar vandeniu ir virti ant silpnos ugnies apie 15 minučių. Baigiant virti įmaišyti lydytą sūrelį ir grietinėlę.
Sriubą pertrinti elektriniu smulkintuvu iki vientisos masės, pagal skonį pasūdyti.
Sriubą galima pagardinti šviežiai maltais juodaisiais pipirais bei muskatais.
Valgykite su baltos duonos skrebučiais.
Skanaus!

Kitas įrašas

Cik­lo „Sie­los mu­zi­ka 2023“ kon­cer­tas Mo­ti­nos die­nai

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

CAPTCHA vaizdas
Atkurti Vaizdą

*

Video rekomendacijos:

Taip pat skaitykite:

Pirmas puslapis

Vir­vy­tės upė mirš­ta, o kal­ti­nin­kas vis dar ieš­ko­mas
Gim­ta­die­nį pa­si­tin­kan­ti Lai­ma Ju­ry­tė-Za­ka­raus­kie­nė – apie as­me­ni­nio gy­ve­ni­mo po­ky­čius
Apgaulės piramidė: kaip nepakliūti į naujausias finansines pinkles
Darbai, gimę iš medžio gabalo
Sąsk­ry­dis „Lais­vė – tai tur­tas“
Tel­šiuo­se nu­vil­ni­jo XIV tarp­tau­ti­nis vai­kų ir jau­ni­mo folk­lo­ro fes­ti­va­lis „Aš pa­sie­jau vėi­na po­pa“

Žemaičių kultūra

Tradicinės ir naujos šventės – neatsiejama vasaros dalis
Sekmadienį prasideda IV tarptautinis vargonų muzikos festivalis
Mykolo Biržiškos anūkė: „Jūs esate mūsų žmonės, o mes esame jūsų“
Kur augai tu, šventasis Kryžiaus medi?
Kuopos gretose – jau pustrečio šimto šaulių
Seime eksponuojama Sigito Strazdausko nuotraukų paroda

Laisvalaikis

Sąsk­ry­dis „Lais­vė – tai tur­tas“
Tel­šiuo­se nu­vil­ni­jo XIV tarp­tau­ti­nis vai­kų ir jau­ni­mo folk­lo­ro fes­ti­va­lis „Aš pa­sie­jau vėi­na po­pa“
Petrinės Tryškiuose
Jubiliejinis „Varnių kermošius 2025“
Juozo Gaižausko susitikimas Degaičių parke
„Že­mai­ti­jos tau­rė-2025“

Sveikata

Karštis ir sveikata: kaip apsisaugoti karštomis vasaros dienomis?
Kei­čia­si gy­dy­mo įstai­gų ver­ti­ni­mas: at­si­žvelgs ne tik į veik­lą ir fi­nan­sus, bet ir į po­žiū­rį į pa­cien­tą
Siū­lo­ma plės­ti de­fib­ri­lia­to­rių tink­lą: lai­ku su­teik­ta pa­gal­ba pa­dė­tų iš­gel­bė­ti tūks­tan­čius žmo­nių
Sveikatos priežiūra šiuolaikiniame pasaulyje
Kodėl profesionali burnos higiena svarbi net tiems, kurie valosi dantis du kartus per dieną?
Patarimai į ką atkreipti dėmesį renkantis žuvų taukus
No Result
View All Result

Laikraštis

Apklausa

Kur leidžiate savo atostogas?

Rezultatai

Loading ... Loading ...
  • Archyvas

Orai

Orai Telšiuose
Orai
Orai Telšiuose 2 savaitėms
  • Naujienos
  • Teminiai puslapiai
  • Teisėsauga
  • Laisvalaikis
  • Archyvas
  • Prenumeratos kaina
  • Reklama
  • Kontaktai

Visos teisės saugomos © 2021 tzinios.lt

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
No Result
View All Result
  • Pirmas Puslapis
  • Aktualijos
    • Žinios iš Savivaldybės
    • Politika
    • Švietimas
    • Socialiniai reikalai
    • Verslas, Finansai
    • Kitos aktualijos
  • Partnerių informacija
  • Teisėsauga
    • Suvestinės
    • Gaisrai
    • Nelaimės
  • Teminiai puslapiai
    • Žemaičių kultūra
    • Raktas į Žemaitiją – kultūra, tradicijos, žmonės
    • Tvari kultūra Žemaitijoje
    • Pilietiškumo žingsniai
  • Laisvalaikis
    • Renginiai
    • Sportas
    • Laisvalaikis
    • Receptai
  • Sveikata
  • Žmonės ir Nuomonės
  • Video

Visos teisės saugomos © 2021 tzinios.lt

Skip to content
Open toolbar Pritaikymo neįgaliesiems įrankiai

Pritaikymo neįgaliesiems įrankiai

  • Padidinti tekstąPadidinti tekstą
  • Sumažinti tekstąSumažinti tekstą
  • Nuorodos pabraukimasNuorodos pabraukimas
  • Skaitomas šriftasSkaitomas šriftas
  • Reset Reset