Reikės: 0,5 kg kiaulienos faršo, 6–8 bulvių, 300 g pievagrybių, 2 svogūnų, morkos, 0,5 l pieno, 300 g fermentinio sūrio, druskos, juodųjų pipirų, įvairių žalumynų.
Bulves su lupenomis švariai nuplauname ir užkaičiame. Kol jos verda, pakepiname faršą su svogūnu ir prieskoniais. Jį išpilame į indelį. Keptuvėje iškepame smulkintus pievagrybius (jei nepatinka grybai, vietoj jų tinka baklažanas) ir svogūną su morkomis, taip pat pagal skonį dedame prieskonių (jie turėtų būti smulkiai supjaustyti).
Bulves nulupame ir supjaustome apvaliais griežinėliais, juos gražiai, vieną šalia kito sudedame į kepimo formą (ji turėtų būti patepta aliejumi; labiausiai tinka stiklinė kepimo forma). Ant bulvių dedame faršą, o ant jo – pievagrybių ir morkos bei svogūno įdarą. Sudedame likusius bulvių griežinėlius. Ant jų beriame tarkuotą sūrį. Tada pilame pieną (beje, galite pilti grietinėlę, jei mėgstate riebiau). Kepame orkaitėje maždaug 30 minučių 170 laipsnių karštyje.
Skanaus!