Sudėtinės dalys: kvietiniai miltai (1 kg); sūris (suluguni arba aštrus baltas karvių pieno sūris) (1 kg); sviestas (400 g); grietinė (200 g); kiaušiniai (5 vnt.); vanduo (1 stiklinė); druska (pagal skonį).
Gaminimas: kiaušinius išplakti, supilti vandenį, miltus, druską pagal skonį, išminkyti. Tešlą suskirstyti į 8 dalis, viena kuri būtų dvigubai didesnė už kitas, jas surutulioti į rutuliukus ir 10 minučių palaikyti. Mažuosius rutuliukus 1 ar 2 minutėms įmesti į verdantį vandenį, ištraukti, užpilti šaltu vandeniu, sudėti į kiaurasamtį. Sūrį sutarkuoti, sumaišyti su grietine ir puse ištirpinto sviesto.
Rutuliukus plonai iškočioti iki kepimo formos dydžio, didįjį – taip, kad kraštai užsilenktų. Įdėti jį į pateptą sviestu kepimo formą, paviršių patepti ištirpintu sviestu.
Ant jo sudėti 3 iškočiotus mažesnius paplotėlius, pertepant juos ištirpintu sviestu. Uždėti pusę sūrio masės. Vėl 3 mažesnius paplotėlius, pertepant sviestu, ir likusią sūrio masę. Uždėti paskutinį mažą paplotį, kraštus sujungiant su užlenktais didžiojo papločio kraštais.
Peiliu supjaustyti kvadratais, kepti 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, paviršius turi tapti gražios auksinės spalvos.