Reikės: 230 g kvietinių miltų, 100 ml pieno, 1 kiaušinio, 50 g šlapių mielių, druskos (pagal skonį), trupučio cukraus, šaukšto aliejaus.
Įdarui: 100 ml pomidorų padažo, 500 g kalakutienos faršo, 1 svogūno, 1 paprikos, 200 g pievagrybių, 400 g sūrio, prieskonių pagal skonį.
Pieną, kiaušinį, mieles, druską, cukrų ir aliejų gerai išplakite ir supilkite į dubenį, kuriame persijoti miltai. Gerai išminkykite tešlą. Tada ją iškočiokite ir įdėkite į kepimo skardą, išteptą šlakeliu aliejaus. Ant tešlos paskirstykite pomidorų padažą, faršą, pabarstykite supjaustytą svogūną, papriką, pievagrybius ir prieskonius. Tada ant viršaus užtarkuokite sūrio. Picą pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 40 min.
Skanaus!