Jums reikės: pusės kilogramo mėgstamos žuvies filė, apie 70–100 g tarkuoto fermentinio sūrio, 2 šaukštų pomidorų padažo, 2 šaukštų kvietinių miltų, stiklinės pieno, dviejų kiaušinių, druskos ir pipirų pagal skonį, trupučio aliejaus, sviesto.
Gaminimas. Įkaitintame svieste pakepinkite miltus ir juos praskieskite pienu. Sudėkite pomidorų padažą, sūrį, druską, pipirus ir išsuktus trynius. Viską gerai išmaišykite ir palikite.
Žuvies filė supjaustykite kubeliais ir pakepkite aliejuje, apipilkite gauta mase ir sumaišykite. Iš- plakite baltymus ir juos sudėkite į paruoštą masę bei dar kartą viską gerai išmaišykite. Taip paruoštą žuvį sukrėskite į sviestu išteptą skardą ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje tol, kol paviršius pasidarys auksinės spalvos. Iškeptą pyragą galite papuošti apelsino griežinėliais.
Skanaus!