Vištienos lazdelės su krapų padažu

Parašė:  2011-02-14

Reikės: 400–500 g vištienos filė, 2 skiltelių česnako, druskos, juodųjų pipirų, raudonėlių, 1–2 kiaušinių, maltų džiūvėsėlių apvolioti; padažui: 40–50 g sviesto, šaukšto miltų, 500–600 ml pieno, druskos, juodųjų pipirų, šviežių krapų.
Paruošimas: vištienos filė supjaustome juostelėmis. Įtriname ją česnakais, pagardiname druska, juodaisiais pipirais bei raudonėliais. Taip paruoštą palaikome, kad įsigertų prieskoniai.
Įkaitiname keptuvę. Imame po gabalėlį mėsos, ją apvoliojame kiaušinio plakinyje, po to džiūvėsėliuose. Juostelę susukame į spiralę ir dedame į įkaitintą keptuvę. Taip paruošiame kiekvieną gabalėlį. Kepame, kol mėsa gražiai apskrus.
Nedideliame puode ištirpiname sviestą. Dedame miltus ir gerai išmaišome, kad nebūtų gumulėlių. Galiausiai, pilame pieną ir užviriname, dedame susmulkintų krapų, kaitiname, kol padažas sutirštės.
Tiekiame su ryžiais.
Skanaus!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.


*

Už šmeižiančius, asmens garbę ir orumą įžeidžiančius, tautinę ar kitokią neapykantą skatinančius komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie įstatymų nustatyta tvarka gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn. Vartotojas sutinka, kad Svetainė neribotą laiką saugotų jo IP adresą ir pareikalavus atskleistų jį įgaliotoms institucijoms. Tzinios.lt pasilieka teisę šalinti skaitytojų komentarus, nesusijusius su straipsnio tema, įžeidžiančius bei šmeižiančius asmenis arba reklamuojančius komercines organizacijas.

Griežtai draudžiama tzinios.lt paskelbtą informaciją kopijuoti ir platinti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitaip ją naudoti neturint raštiško leidėjų sutikimo.
Taip pat skaitykite:
http://tzinios.lt/prenumerata/
- Peržiūrėti visą naujienų archyvą -

Apklausa

Kiek metų skaitote „Telšių ŽINIAS“?

Loading ... Loading ...
Archyvas
Visos teisės saugomos © 2019 tzinios.lt