Sūrio sriuba

Parašė:  2014-01-27
Jums reikės: 500 g kiaulienos faršo, 400 g lydyto sūrio, 100 g pievagrybių, poro, svogūno, sultinio kubelių.
Gaminimas: poro baltąją dalį ir svogūną supjaustyti žiedeliais. Į puodą įpilti apie 1/4 l vandens (jei norima skystesnės sriubos, galima įpilti daugiau) ir dėti šaukštą sultinio iš kubelių. Gautą sultinį užvirti, sudėti supjaustytus svogūnus ir porą. Virti ant mažos ugnies, kol suminkštės. Faršą be riebalų pakepinti keptuvėje iki rudos spalvos. Į verdamus svogūnus sudėti pakepintą faršą ir supjaustytus grybus. Pavirti apie 5–10 min., sudėti lydytą sūrį ir virti, kol jis išsilydys. Patiekti su pakepinta balta duona.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.


*

Už šmeižiančius, asmens garbę ir orumą įžeidžiančius, tautinę ar kitokią neapykantą skatinančius komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie įstatymų nustatyta tvarka gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn. Vartotojas sutinka, kad Svetainė neribotą laiką saugotų jo IP adresą ir pareikalavus atskleistų jį įgaliotoms institucijoms. Tzinios.lt pasilieka teisę šalinti skaitytojų komentarus, nesusijusius su straipsnio tema, įžeidžiančius bei šmeižiančius asmenis arba reklamuojančius komercines organizacijas.

Griežtai draudžiama tzinios.lt paskelbtą informaciją kopijuoti ir platinti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitaip ją naudoti neturint raštiško leidėjų sutikimo.
Taip pat skaitykite:
http://tzinios.lt/prenumerata/
- Peržiūrėti visą naujienų archyvą -

Apklausa

AR kaupiate pensiją privačiuose pensijų fonduose?

Loading ... Loading ...
Archyvas
Visos teisės saugomos © 2018 tzinios.lt