Aldonos blynai

Parašė:  2010-02-09

Jums reikės:

nepilnos stiklinės cukraus,
apie 20 g mielių,
1 kiaušinio,
stiklinės pieno,
žiupsnelio druskos,
miltų.

Tešlos gaminimas:

Cukrų gerai išsukite su mielėmis, kol jos ištirps. Išplakite kiaušinį, į jį supilkite cukrų su mielėmis, įberkite druskos, pilkite šiltą pieną ir miltus. Miltų dėkite tiek, kad išeitų nei per skysta, nei per kieta tešla (panaši kaip paprastiems blynams). Gerai išsukite. Dubenį su tešla uždenkite ir palikite šiltai apie valandą, kol tešla pakils. Pakilusios tešlos jokiu būdu nebemaišykite, kabinkite su šaukštu ir kepkite blynus.
Skanaus!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.


*

Už šmeižiančius, asmens garbę ir orumą įžeidžiančius, tautinę ar kitokią neapykantą skatinančius komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie įstatymų nustatyta tvarka gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn. Vartotojas sutinka, kad Svetainė neribotą laiką saugotų jo IP adresą ir pareikalavus atskleistų jį įgaliotoms institucijoms. Tzinios.lt pasilieka teisę šalinti skaitytojų komentarus, nesusijusius su straipsnio tema, įžeidžiančius bei šmeižiančius asmenis arba reklamuojančius komercines organizacijas.

Griežtai draudžiama tzinios.lt paskelbtą informaciją kopijuoti ir platinti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitaip ją naudoti neturint raštiško leidėjų sutikimo.
Taip pat skaitykite:
http://tzinios.lt/prenumerata/
Šachmatininkų šventė (0)

„Žaibo“ šachmatų klube surengtas turnyras, skirtas Gegužės 1-ajai, Tarptautinei darbo dienai, paminėti. Susirinkusius dalyvius pasveikino ir […]

- Peržiūrėti visą naujienų archyvą -

Apklausa

Ar patenkinti mokinių maitinimu ugdymo įstaigose?

Loading ... Loading ...
Archyvas
Visos teisės saugomos © 2018 tzinios.lt