Aldonos blynai
Jums reikės:
nepilnos stiklinės cukraus,
apie 20 g mielių,
1 kiaušinio,
stiklinės pieno,
žiupsnelio druskos,
miltų.
Tešlos gaminimas:
Cukrų gerai išsukite su mielėmis, kol jos ištirps. Išplakite kiaušinį, į jį supilkite cukrų su mielėmis, įberkite druskos, pilkite šiltą pieną ir miltus. Miltų dėkite tiek, kad išeitų nei per skysta, nei per kieta tešla (panaši kaip paprastiems blynams). Gerai išsukite. Dubenį su tešla uždenkite ir palikite šiltai apie valandą, kol tešla pakils. Pakilusios tešlos jokiu būdu nebemaišykite, kabinkite su šaukštu ir kepkite blynus.
Skanaus!
Sausio 30 d. Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešojoje bibliotekoje vyko Lietuvos mokinių meninio skaitymo konkurso […]
Telšių jaunieji sportininkai varžybose iškovojo tris medalius. Merginų grupėje svorio kategorijoje iki 60 kg čempionės vardą […]
Griežtai draudžiama tzinios.lt paskelbtą informaciją kopijuoti ir platinti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitaip ją naudoti neturint raštiško leidėjų sutikimo.