Būtina sveikos sriubos sąlygą „kad būtų ką kramtyti“, taigi nepervirkite sriubos ir mėgaukitės maistingu ir gardžiu patiekalu.
Ingredientai
- 100 g morkų
- 70 g voveraičių
- 50 g bulvių
- 50 g pomidorų
- 40 g žirnelių
- 30 g svogūno
- 20 g kokosų gėrimo
- 1 a.š. lydyto sviesto
- druskos, pagal skonį
- pipirų, pagal skonį
Paruošimas
Keptuvėje ant lydyto sviesto apkepiname voveraites su svogūnais.
Į puodą su nedideliu kiekiu vandens sudedame pjaustytas bulves, morkas, pomidorus ir žirnelius, sudedame apkeptas voveraites.
Viską užverdame ir paverdame keletą minučių, pagardiname prieskoniais ir įpilame kokosų gėrimo.
Dietistė Vaida KURPIENĖ