• Pagrindinis
  • Kontaktai
  • Prenumeratos kaina
  • Reklama
  • Balsavimų archyvas
  • Pranešk naujieną
Telšių žinios - Telšių apskrities laikraštis
  • Pirmas Puslapis
  • Aktualijos
    • Žinios iš Savivaldybės
    • Politika
    • Švietimas
    • Socialiniai reikalai
    • Verslas, Finansai
    • Kitos aktualijos
  • Partnerių informacija
  • Teisėsauga
    • Suvestinės
    • Gaisrai
    • Nelaimės
  • Teminiai puslapiai
    • Žemaičių kultūra
    • Raktas į Žemaitiją – kultūra, tradicijos, žmonės
    • Tvari kultūra Žemaitijoje
    • Pilietiškumo žingsniai
  • Laisvalaikis
    • Renginiai
    • Sportas
    • Laisvalaikis
    • Receptai
  • Sveikata
  • Žmonės ir Nuomonės
  • Video
No Result
View All Result
  • Pirmas Puslapis
  • Aktualijos
    • Žinios iš Savivaldybės
    • Politika
    • Švietimas
    • Socialiniai reikalai
    • Verslas, Finansai
    • Kitos aktualijos
  • Partnerių informacija
  • Teisėsauga
    • Suvestinės
    • Gaisrai
    • Nelaimės
  • Teminiai puslapiai
    • Žemaičių kultūra
    • Raktas į Žemaitiją – kultūra, tradicijos, žmonės
    • Tvari kultūra Žemaitijoje
    • Pilietiškumo žingsniai
  • Laisvalaikis
    • Renginiai
    • Sportas
    • Laisvalaikis
    • Receptai
  • Sveikata
  • Žmonės ir Nuomonės
  • Video
No Result
View All Result
Telšių žinios - Telšių apskrities laikraštis
No Result
View All Result

Trinta pievagrybių sriuba

Monika
13 gegužės, 2023
Pirmas puslapis, Pirmas puslapis, Receptai, Laisvalaikis, Be kategorijos
0

Pievagrybiai – puikus pasirinkimas norint paįvairinti kasdienį meniu. Siūlome pasigaminti paprastą, greitai paruošiamą ir be galo gardžią trintą pievagrybių sriubą.

INGREDIENTAI:

250 g pievagrybių,
100 ml grietinėlės,
180 g lydyto sūrelio,
1 svogūnas,
2 skiltelės česnako,
1 l daržovių sultinio arba paprasto vandens,
1 valg. š. sviesto,
žiupsnelis druskos,
žiupsnelis juodųjų pipirų,
1 arbat. š. tarkuoto muskato,
2 riekės baltos duonos.

GAMINIMAS

Karštame svieste pakepinti smulkintus svogūnus ir česnakus. Kai jie suminkštės, sudėti nuvalytus supjaustytus pievagrybius. Viską kepti apie 10 minučių. Vėliau viską sudėti į puodą su verdančiu daržovių sultiniu ar vandeniu ir virti ant silpnos ugnies apie 15 minučių. Baigiant virti įmaišyti lydytą sūrelį ir grietinėlę.
Sriubą pertrinti elektriniu smulkintuvu iki vientisos masės, pagal skonį pasūdyti.
Sriubą galima pagardinti šviežiai maltais juodaisiais pipirais bei muskatais.
Valgykite su baltos duonos skrebučiais.
Skanaus!

Kitas įrašas

Cik­lo „Sie­los mu­zi­ka 2023“ kon­cer­tas Mo­ti­nos die­nai

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

CAPTCHA vaizdas
Atkurti Vaizdą

*

Video rekomendacijos:

Taip pat skaitykite:

Pirmas puslapis

Poil­siauk at­sa­kin­gai: ką rei­kia ži­no­ti?
Per ren­gi­nį eis­mas gat­vė­je re­gu­liuo­tas ran­kų mo­si­ka­vi­mu
Žemaičių tautos vienybės diena Telšiuose
Eg­za­mi­nai: iš­šū­kių ku­pi­nas lai­ko­tar­pis ir ga­li­my­bė at­si­skleis­ti
Kraš­tie­čių šven­tė Luo­kė­je
Kon­ser­va­to­riai grę­žia­si į re­gio­nų po­li­ti­ką: Lau­ry­nas Kas­čiū­nas Tel­šiuo­se

Žemaičių kultūra

Kryžiaus kelias – žemaitiško užsispyrimo mokykla
Sofijos festivalis – sustojimas prie to, kas išlieka
Jonas Vozbutas: „Stengėmės, kad festivalis būtų įsimintinas“
Stovyklos veikloms geri bet kokie orai
Tekstilės grandas, nenorėjęs plaukti pasroviui
Apie tai, kas neturi teisės būti pamiršta

Laisvalaikis

Žemaičių tautos vienybės diena Telšiuose
Kraš­tie­čių šven­tė Luo­kė­je
Aly­tu­je paaiš­kė­jo jau­ni­mo leng­vo­sios at­le­ti­kos čem­pio­nai
Pasaulinio garso miuziklą „Mamma Mia!“ žiūrovams dovanoja „Limarko“
Bai­gė­si Že­mai­ti­jos kraš­to ir ap­lin­ki­nių ra­jo­nų se­niū­ni­jų šach­ma­tų ma­ra­to­nas
Telšiuose prasideda 41-oji tarptautinė medalio ir mažosios skulptūros kūrėjų stovykla

Sveikata

Karštis ir sveikata: kaip apsisaugoti karštomis vasaros dienomis?
Kei­čia­si gy­dy­mo įstai­gų ver­ti­ni­mas: at­si­žvelgs ne tik į veik­lą ir fi­nan­sus, bet ir į po­žiū­rį į pa­cien­tą
Siū­lo­ma plės­ti de­fib­ri­lia­to­rių tink­lą: lai­ku su­teik­ta pa­gal­ba pa­dė­tų iš­gel­bė­ti tūks­tan­čius žmo­nių
Sveikatos priežiūra šiuolaikiniame pasaulyje
Kodėl profesionali burnos higiena svarbi net tiems, kurie valosi dantis du kartus per dieną?
Patarimai į ką atkreipti dėmesį renkantis žuvų taukus
No Result
View All Result

Laikraštis

Apklausa

Kur leidžiate savo atostogas?

Rezultatai

Loading ... Loading ...
  • Archyvas

Orai

Orai Telšiuose
Orai
Orai Telšiuose 2 savaitėms
  • Naujienos
  • Teminiai puslapiai
  • Teisėsauga
  • Laisvalaikis
  • Archyvas
  • Prenumeratos kaina
  • Reklama
  • Kontaktai

Visos teisės saugomos © 2021 tzinios.lt

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
No Result
View All Result
  • Pirmas Puslapis
  • Aktualijos
    • Žinios iš Savivaldybės
    • Politika
    • Švietimas
    • Socialiniai reikalai
    • Verslas, Finansai
    • Kitos aktualijos
  • Partnerių informacija
  • Teisėsauga
    • Suvestinės
    • Gaisrai
    • Nelaimės
  • Teminiai puslapiai
    • Žemaičių kultūra
    • Raktas į Žemaitiją – kultūra, tradicijos, žmonės
    • Tvari kultūra Žemaitijoje
    • Pilietiškumo žingsniai
  • Laisvalaikis
    • Renginiai
    • Sportas
    • Laisvalaikis
    • Receptai
  • Sveikata
  • Žmonės ir Nuomonės
  • Video

Visos teisės saugomos © 2021 tzinios.lt

Skip to content
Open toolbar Pritaikymo neįgaliesiems įrankiai

Pritaikymo neįgaliesiems įrankiai

  • Padidinti tekstąPadidinti tekstą
  • Sumažinti tekstąSumažinti tekstą
  • Nuorodos pabraukimasNuorodos pabraukimas
  • Skaitomas šriftasSkaitomas šriftas
  • Reset Reset