2 porcijoms reikės: 250 g šparaginių pupelių, 8 nedidelių bulvių, 4 silkės filės gabalų, 1 nedidelio svogūno.
Padažui reikės: 50 ml sauso raudono vyno, po 1 v. š. vyno acto, smulkiai pjaustytų krapų, kapotų petražolių ir cukraus, 3 v. š. aliejaus, druskos, maltų juodųjų pipirų.
Bulves švariai nuplaukite ir išvirkite. Kai atauš, nulupkite ir perpjaukite į keturias dalis. Šparagines pupeles išvirkite. Silkę supjaustykite nedideliais gabalėliais. Svogūną supjaustykite plonais žiedeliais.
Padažui sumaišykite vyną, actą, cukrų ir žalumynus. Pagardinkite druska ir pipirais, įpilkite aliejaus. Bulves, šparagines pupeles, silkę ir svogūnus užpilkite šiuo padažu, išmaišykite ir palikite pastovėti šaldytuve bent 1 val.
Skanaus!