Jums reikės: 2 ryšulėlių ridikėlių, 100 g varškės, krapų, druskos, maltų pipirų, skrudintų baltos duonos riekelių.
Gaminimas: ridikėlius supjaustykite šiaudeliais, krapus susmulkinkite ir viską sumaišykite su pasūdyta varške. Tepkite ant skrudintų duonos riekelių.
Ryt ryte turėsime teismo nuosprendį dėl valgiaraščio viešinimo per visuomeninį transliuotoją. Atsivers arba ne naujos veiklos bariukas.
pamiršau pasakyti esminį dalyką, kad kaip besibaigtų putėsių atsisakymas, tiesą pasiimam su savim. pasiliekame tiesoje be putėsių.
Aišku.Lauksim valgiaraščio naujienų..
Ridike, Šarapova prašosi batvinių.
Kas pusryčiams? Įdomu kur dingo ridikėliai iš mūsų meniu?
Ar pametat per rinkimus į Seimą 2012 važiavom į aludarių kraštą. Ir sutikom tokį vaikiną, kuris davė interviu apie ypatingą alaus receptą. Tiksliau – pirma gavom interviu apie alaus paslaptį, o tik po to išsiaiškinom apie situacija Biržų-Kupiškio krašte. Paieškokit, gal pas ką užsiliko tas ypatingas receptas, nes vasarą ketinu savo sodyboje pasidaryti to alaus. Duokit žinoti.
Toks tokį pažino ir ant alaus pavadino.
Puiki idėja – geras alus su Kaziuko riestainiais.
Bėgu ir aš nupūsti putą.
Buvau nubėgęs alaus.
Gera knaipė.
Alų midų geriau, burnoj neturėjau.
Tiksliau neturėjau pinigų, tad už alų daviau kaziukinį kiaušinį.
Kaip tik savaitgalis,taip”valgomas”alus.Ar negėda?
Niekaip negalėjau iš senos kamaros išeiti neperskaitęs visų blevyzgų. Skaniai pasijuokiau.
P.S. ALUS – gerti sveika! Ir pilvas ne nuo alaus, o ALUI!
sėdim su draugu seklyčioj dviese, alus geras, bet užkandos nebėr. Laukiam laukiam – nesulaukiam kitų sabutilnykų. Negi teks alų gerti prieš veidrodį?