Jums reikės: 200 g kokybiško tamsaus šokolado, 250 g sviesto, 3 kiaušiniai, 200 g cukraus, 150 g miltų, 2 šaukštai paprastos kakavos, žiupsnelis druskos, 1/4 šaukštelio kepimo miltelių, 100 g karamelės, 100 riešutų sviesto.
Gaminimas: šokoladą ir svietą išlydyti ant garų. Lengvai išplakti kiaušinius su cukrumi (ne iki putų), maišant supilti šokolado masę, tada suberti visus birius produktus ir išmaišyti tešlą. Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi, supilti masę į formą. Tuomet ant viršaus dėti po šaukštelį karamelės ir riešutų sviesto (įspausti į pyrago masę) taip, kad pjaustant pyragą, kiekviename jo gabaliuke būtų šio įdaro.
Kepti 25 minutes, 170 laipsnių temperatūroje. Pjaustyti po valandos, o geriausia – palaikyti per naktį. Svarbiausia neperkepti.
Skanaus!