Reikės: 2 kiaušinių, 0,75 stiklinės cukraus, 2 stiklinių tarkuotų morkų, 2 šaukštų aliejaus, 1,5 stiklinės kvietinių miltų, 1 šaukštelio kepimo miltelių, saujos riešutų.
Gaminimas: morkas sumaišyti su aliejumi, miltus su kepimo milteliais.
Kiaušinius ištrinti su cukrumi iki baltos masės. Maišant po šaukštą sudėti morkas, suberti riešutų mišinį. Tada suberti miltus, gerai išmaišyti ir supilti į riebalais pateptą ir miltais pabarstytą formą.
Kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min., kol gražiai pagels.
Pastaba: miltų neberkite visų iš karto, nes jų gali reikėti daugiau arba mažiau, priklauso nuo morkų sultingumo! Tešla turi būti grietinės tirštumo.