Reikės: 600 g makaronų, 500 g kiaulienos faršo, 0,5 vieneto raudonos paprikos, 0,5 vieneto oranžinės paprikos, 2 svogūnų, trupučio svogūnų laiškų, 200 g marinuotų pievagrybių, 2 skiltelių česnako, 1 pomidoro, pusės agurko, 150 g fermentinio sūrio, pagal skonį prieskonių.
Gaminimas. Išvirkite makaronus. Faršą sudėkite į keptuvę ir kepkite su prieskoniais. Daržoves (svogūną, česnaką, paprikas, agurką, pomidorą, svogūnų laiškus) sudėkite į keptuvę, su jomis ir pievagrybius. Geriausia viską supjaustyti stambesniais gabaliukais. Kepkite 7 minutes. Vėliau įpilkite šiek tiek pomidorų padažo. Kepkite dar 3 minutes.
Išvirtus makaronus, apkeptą faršą, daržoves sumaišome, klojame viską į kepimo indą, išteptą riebalais. Viską užklojame tarkuotu fermentiniu sūriu.
Apkepą kepame orkaitėje 15–20 min. Skanaus!