Jums reikės: 2 porų stiebų (apie 350 g), 2 vidutinio dydžio bulvių (300 g), didelio svogūno (100 g), 2 šaukštų sviesto, 700 ml vištienos sultinio, 100 ml grietinėlės, druskos, pipirų, žalumynų.
Svogūnus supjaustykite smulkiai, porą griežinėliais. Bulves nuskuskite ir supjaustykite kubeliais.
Giliame puode išlydykite sviestą, sudėkite svogūnus, porus ir kepkite, kol daržovės suminkštės (apie 10 min.). Sudėkite bulves, vėl šiek tiek pakepkite. Supilkite sultinį, uždenkite ir virkite 25–30 min., kol bulvės suminkštės. Tada viską sutrinkite. Įpilkite grietinėlės, pagardinkite pipirais, jei reikia, druska, dar kartą užvirkite. Papuoškite žalumynais ir patiekite. Skanaus!