Jums reikės: po 0,5 stiklinės aliejaus, razinų, rudojo cukraus, 2 stiklinių miltų, trijų obuolių, 2 valgomųjų šaukštų apelsinų žievelės, po 0,5 arbatinio šaukštelio cinamono, muskato ir druskos, stiklinės graikinių riešutų ir stiklinės pieno, 7 valgomųjų šaukštų imbiero, kiaušinio, 1 arbatinio šaukštelio kmynų, 4 valgomųjų šaukštų linų sėmenų, trupučio sodos ir arbatinio šaukštelio vanilės.
Sumaišykite aliejų, pieną, vanilę, cukrų, imbierą, ir kiaušinius. Į kitą indą nusijokite miltus, cinamoną, muskatą, kmynus, kepimo sodą ir druską. Suberkite viską į prieš tai pagamintą mišinį. Įdėkite nuluptus ir supjaustytus obuolius, razinas, smulkintus riešutus, smulkintas apelsinų žieveles. Mišinį kepkite 170 laipsnių temperatūroje maždaug valandą. Skanaus!