• Pagrindinis
  • Kontaktai
  • Prenumeratos kaina
  • Reklama
  • Balsavimų archyvas
  • Pranešk naujieną
Telšių žinios - Telšių apskrities laikraštis
  • Pirmas Puslapis
  • Aktualijos
    • Žinios iš Savivaldybės
    • Politika
    • Švietimas
    • Socialiniai reikalai
    • Verslas, Finansai
    • Kitos aktualijos
  • Partnerių informacija
  • Teisėsauga
    • Suvestinės
    • Gaisrai
    • Nelaimės
  • Teminiai puslapiai
    • Žemaičių kultūra
    • Raktas į Žemaitiją – kultūra, tradicijos, žmonės
    • Tvari kultūra Žemaitijoje
    • Pilietiškumo žingsniai
  • Laisvalaikis
    • Renginiai
    • Sportas
    • Laisvalaikis
    • Receptai
  • Sveikata
  • Žmonės ir Nuomonės
  • Video
No Result
View All Result
  • Pirmas Puslapis
  • Aktualijos
    • Žinios iš Savivaldybės
    • Politika
    • Švietimas
    • Socialiniai reikalai
    • Verslas, Finansai
    • Kitos aktualijos
  • Partnerių informacija
  • Teisėsauga
    • Suvestinės
    • Gaisrai
    • Nelaimės
  • Teminiai puslapiai
    • Žemaičių kultūra
    • Raktas į Žemaitiją – kultūra, tradicijos, žmonės
    • Tvari kultūra Žemaitijoje
    • Pilietiškumo žingsniai
  • Laisvalaikis
    • Renginiai
    • Sportas
    • Laisvalaikis
    • Receptai
  • Sveikata
  • Žmonės ir Nuomonės
  • Video
No Result
View All Result
Telšių žinios - Telšių apskrities laikraštis
No Result
View All Result

Lašiša su medumi ir garstyčiomis

Monika
17 birželio, 2023
Pirmas puslapis, Pirmas puslapis, Receptai, Laisvalaikis
0

Jei dar nesate atradę lašišai labiausiai tinkančio marinato, siūlome pabandyti šią žuvį marinuoti su medumi, garstyčiomis ir soja. Lašiša ypač skani kepta ant grotelių.

INGREDIENTAI
4 lašišų pjausniai;
2 valgomi šaukštai medaus;
2 valgomi šaukštai citrinų sulčių;
2 valgomi šaukštai sojų padažo;
2 valgomi šaukštai garstyčių;
2 valgomi šaukštai aliejaus;
žiupsnelis druskos;
žiupsnelis pipirų.

GAMINIMAS
Pirmiausiai sumaišyti medų su garstyčiomis, aliejumi, citrinos sultimis ir sojos padažu. Tada berti juodųjų pipirų bei šiek tiek druskos.
Lašišos pjausnius dėti į dubenį ir užpilti paruoštą marinatą. Pavartyti, kad marinatas pasidengtų iš visų pusių. Dubenį dėti į šaldytuvą ir palikti, kad pasimarinuotų 2–3 valandas.
Virš įkaitintų žarijų ant grotelių pakloti kepimo foliją, ant jos sudėti lašišos pjausnius. Kepti apie 10 minučių.
Rekomenduojama valgyti su virtais ryžiais ir šviežių daržovių salotomis.

Skanaus!

Kitas įrašas

Or­ga­ni­zuo­tas ren­gi­nių cik­las ,,Mes – šei­ma“

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

CAPTCHA vaizdas
Atkurti Vaizdą

*

Video rekomendacijos:

Taip pat skaitykite:

Pirmas puslapis

Tel­šių me­no mo­kyk­la ir Vil­niaus Bro­niaus Jo­nu­šo mu­zi­kos mo­kyk­la stip­ri­na kū­ry­bi­nę par­tne­rys­tę
Virtinukai su trešnėmis
Pa­si­sa­vin­ti pi­ni­gai
Ke­lių po­li­ci­jos pa­rei­gū­nų vyk­dy­tų prie­mo­nių re­zul­ta­tai
Kas­me­ti­nė „Žve­jy­ba 2025“ star­ta­vo jau 23-ią­jį kar­tą
Var­nių kul­tū­ros cent­ro liau­diš­kų šo­kių ko­lek­ty­vui „Nak­ti­go­nė“ – 10 me­tų

Žemaičių kultūra

Liaudies šokių šventė Plungėje: „Jūs – mūsų tautos savitumas“
Sąjūdžio gimtadienis – tarp bendraminčių
Iš Nepriklausomybės paminklo Ketūnuose liko pamatai
Domėnai prašo nepamiršti vardų
Plungėje pirmą kartą surengtas festivalis „Žemaitiu dėinas“
Gedulo ir vilties dienai – paliktų namų simbolis

Laisvalaikis

Tel­šių me­no mo­kyk­la ir Vil­niaus Bro­niaus Jo­nu­šo mu­zi­kos mo­kyk­la stip­ri­na kū­ry­bi­nę par­tne­rys­tę
Virtinukai su trešnėmis
Kas­me­ti­nė „Žve­jy­ba 2025“ star­ta­vo jau 23-ią­jį kar­tą
Var­nių kul­tū­ros cent­ro liau­diš­kų šo­kių ko­lek­ty­vui „Nak­ti­go­nė“ – 10 me­tų
10 me­tų kar­tu: bend­rys­tės, at­jau­tos ir stip­ry­bės ke­lias
Vi­sa Lie­tu­va gir­dė­jo: „Telšē šin­dein lin­GOun!“

Sveikata

Siū­lo­ma plės­ti de­fib­ri­lia­to­rių tink­lą: lai­ku su­teik­ta pa­gal­ba pa­dė­tų iš­gel­bė­ti tūks­tan­čius žmo­nių
Sveikatos priežiūra šiuolaikiniame pasaulyje
Kodėl profesionali burnos higiena svarbi net tiems, kurie valosi dantis du kartus per dieną?
Patarimai į ką atkreipti dėmesį renkantis žuvų taukus
Iš Ma­ro­ko į Tel­šius: gy­dy­to­jas Ham­za Bou­boual sa­vo pa­šau­ki­mą ra­do Lie­tu­vo­je
Ar­tė­jant va­sa­rai – di­des­nis Eu­ro­pos svei­ka­tos drau­di­mo kor­te­lių po­rei­kis
No Result
View All Result

Laikraštis

Apklausa

Pasak atlikto tyrimo, kas antras vaikas Lietuvoje nesikalba apie savo problemas su tėvais ar seneliais ir jaučiasi vieniši. Kaip manote – ar jūsų vaikai jums pasipasakoja apie bėdas?

Rezultatai

Loading ... Loading ...
  • Archyvas

Orai

Orai Telšiuose
Orai
Orai Telšiuose 2 savaitėms
  • Naujienos
  • Teminiai puslapiai
  • Teisėsauga
  • Laisvalaikis
  • Archyvas
  • Prenumeratos kaina
  • Reklama
  • Kontaktai

Visos teisės saugomos © 2021 tzinios.lt

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
No Result
View All Result
  • Pirmas Puslapis
  • Aktualijos
    • Žinios iš Savivaldybės
    • Politika
    • Švietimas
    • Socialiniai reikalai
    • Verslas, Finansai
    • Kitos aktualijos
  • Partnerių informacija
  • Teisėsauga
    • Suvestinės
    • Gaisrai
    • Nelaimės
  • Teminiai puslapiai
    • Žemaičių kultūra
    • Raktas į Žemaitiją – kultūra, tradicijos, žmonės
    • Tvari kultūra Žemaitijoje
    • Pilietiškumo žingsniai
  • Laisvalaikis
    • Renginiai
    • Sportas
    • Laisvalaikis
    • Receptai
  • Sveikata
  • Žmonės ir Nuomonės
  • Video

Visos teisės saugomos © 2021 tzinios.lt

Skip to content
Open toolbar Pritaikymo neįgaliesiems įrankiai

Pritaikymo neįgaliesiems įrankiai

  • Padidinti tekstąPadidinti tekstą
  • Sumažinti tekstąSumažinti tekstą
  • Nuorodos pabraukimasNuorodos pabraukimas
  • Skaitomas šriftasSkaitomas šriftas
  • Reset Reset