Naminė pica su faršu

Parašė:  2011-02-07

Reikės: 230 g kvietinių miltų, 100 ml pieno, 1 kiaušinio, 50 g šlapių mielių, druskos (pagal skonį), trupučio cukraus, šaukšto aliejaus.
Įdarui: 100 ml pomidorų padažo, 500 g kalakutienos faršo, 1 svogūno, 1 paprikos, 200 g pievagrybių, 400 g sūrio, prieskonių pagal skonį.
Pieną, kiaušinį, mieles, druską, cukrų ir aliejų gerai išplakite ir supilkite į dubenį, kuriame persijoti miltai. Gerai išminkykite tešlą. Tada ją iškočiokite ir įdėkite į kepimo skardą, išteptą šlakeliu aliejaus. Ant tešlos paskirstykite pomidorų padažą, faršą, pabarstykite supjaustytą svogūną, papriką, pievagrybius ir prieskonius. Tada ant viršaus užtarkuokite sūrio. Picą pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 40 min.

Skanaus!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.


*

Už šmeižiančius, asmens garbę ir orumą įžeidžiančius, tautinę ar kitokią neapykantą skatinančius komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie įstatymų nustatyta tvarka gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn. Vartotojas sutinka, kad Svetainė neribotą laiką saugotų jo IP adresą ir pareikalavus atskleistų jį įgaliotoms institucijoms. Tzinios.lt pasilieka teisę šalinti skaitytojų komentarus, nesusijusius su straipsnio tema, įžeidžiančius bei šmeižiančius asmenis arba reklamuojančius komercines organizacijas.

Griežtai draudžiama tzinios.lt paskelbtą informaciją kopijuoti ir platinti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitaip ją naudoti neturint raštiško leidėjų sutikimo.
Taip pat skaitykite:
http://tzinios.lt/prenumerata/
- Peržiūrėti visą naujienų archyvą -

Apklausa

Kiek metų skaitote „Telšių ŽINIAS“?

Loading ... Loading ...
Archyvas
Visos teisės saugomos © 2019 tzinios.lt