Mišrainė su grybais

Parašė:  2010-12-20

Jums reikės: 4 bulvių, 100 g marinuotų grybų, svogūno, džiovintų krapų ir petražolių, kelių šaukštų majonezo arba aliejaus, maltų juodųjų pipirų, druskos.
Bulves išvirti su lupenomis, atvėsinti ir nulupti. Bulves ir grybus supjaustyti mažais gabalėliais, o svogūną smulkiai sukapoti. Petražoles ir krapus sugrūsti. Sumaišyti bulvių, grybų ir svogūnų gabalėlius. Juos pagardinti petražolėmis, krapais, pipirais ir pasūdyti. Paskaninti majonezu arba aliejumi ir dar kartą išmaišyti.
Skanaus!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.


*

Už šmeižiančius, asmens garbę ir orumą įžeidžiančius, tautinę ar kitokią neapykantą skatinančius komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie įstatymų nustatyta tvarka gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn. Vartotojas sutinka, kad Svetainė neribotą laiką saugotų jo IP adresą ir pareikalavus atskleistų jį įgaliotoms institucijoms. Tzinios.lt pasilieka teisę šalinti skaitytojų komentarus, nesusijusius su straipsnio tema, įžeidžiančius bei šmeižiančius asmenis arba reklamuojančius komercines organizacijas.

Griežtai draudžiama tzinios.lt paskelbtą informaciją kopijuoti ir platinti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitaip ją naudoti neturint raštiško leidėjų sutikimo.
Taip pat skaitykite:
http://tzinios.lt/prenumerata/
- Peržiūrėti visą naujienų archyvą -

Apklausa

Kiek metų skaitote „Telšių ŽINIAS“?

Loading ... Loading ...
Archyvas
Visos teisės saugomos © 2019 tzinios.lt