Bulvių ir lašišos kukuliai

Parašė:  2014-01-06
Reikės: 700 g bulvių, 1 svogūno, 250 g šviežios lašišos, 1 valgomojo šaukšto smulkintų petražolių, 3 valgomųjų šaukštų citrinos sulčių, 1 valgomojo šaukšto acto, 3 kiaušinių, 2 valgomųjų šaukštų miltų, 80 g džiūvėsėlių, aliejaus (kepimui), druskos, pipirų (pagal skonį).
Gaminimas. Nuskusti, išvirti ir nusunkti bulves.
Svogūną, petražoles susmulkinti. Nedideliais gabaliukais supjaustyti lašišą.
Viską sudėti į indą, įpilti citrinos sulčių, acto, įmušti kiaušinį, barstyti druskos ir pipirų. Gerai išmaišyti. Turi pasidaryti tirštas faršas.
Tarp delnų suvolioti 16 rutuliukų.
Į gilią lėkštę įmušti du kiaušinius, į kitą lėkštę suberti miltus ir džiūvėsėlius. Kiekvieną kukulį pamirkyti kiaušinių plakinyje ir apvolioti džiūvėsiuose.
Kepti gruzdintuvėje, kol kukuliai gražiai apskrus. Kukuliukus dėti ant virtuvinio rankšluosčio, kad neliktų riebalų. Patiekti karštus. Skanaus!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.


*

Už šmeižiančius, asmens garbę ir orumą įžeidžiančius, tautinę ar kitokią neapykantą skatinančius komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie įstatymų nustatyta tvarka gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn. Vartotojas sutinka, kad Svetainė neribotą laiką saugotų jo IP adresą ir pareikalavus atskleistų jį įgaliotoms institucijoms. Tzinios.lt pasilieka teisę šalinti skaitytojų komentarus, nesusijusius su straipsnio tema, įžeidžiančius bei šmeižiančius asmenis arba reklamuojančius komercines organizacijas.

Griežtai draudžiama tzinios.lt paskelbtą informaciją kopijuoti ir platinti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitaip ją naudoti neturint raštiško leidėjų sutikimo.
Taip pat skaitykite:
http://tzinios.lt/prenumerata/
- Peržiūrėti visą naujienų archyvą -

Apklausa

AR kaupiate pensiją privačiuose pensijų fonduose?

Loading ... Loading ...
Archyvas
Visos teisės saugomos © 2018 tzinios.lt