Apkepėlė

Parašė:  2010-11-29

Reikės: 300 g raugintų kopūstų, 200 g neriebios naminės dešros, 20 g porų, 30 g riebalų, 40 g džiūvėsėlių. Padažui: 100 ml grietinės, 2 šaukštų sviesto, 4 šaukštų miltų, maltų pipirų, druskos.
Dešrą supjaustyti griežinėliais, porą susmulkinti. Berti juos į keptuvę su įkaitintais riebalais ir paskrudinti. Kai poras suminkštės, sumaišyti kepinį su raugintais kopūstais. Viską susluoksniuoti į kepimo formą taip, kad viršutinis sluoksnis būtų kopūstų. Viršų apibarstyti džiūvėsėliais ir kepti orkaitėje 20–30 minučių – kol kopūstai suminkštės.
Padažas: į su sviestu pakepintus miltus supilti iki virimo pakaitintą grietinę, įberti pipirų, druskos ir gerai išmaišyti.
Tada perkošti per tankų sietelį.
Apkepėlę skanauti su virtomis bulvėmis ir padažu.
Skanaus!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.


*

Už šmeižiančius, asmens garbę ir orumą įžeidžiančius, tautinę ar kitokią neapykantą skatinančius komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie įstatymų nustatyta tvarka gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn. Vartotojas sutinka, kad Svetainė neribotą laiką saugotų jo IP adresą ir pareikalavus atskleistų jį įgaliotoms institucijoms. Tzinios.lt pasilieka teisę šalinti skaitytojų komentarus, nesusijusius su straipsnio tema, įžeidžiančius bei šmeižiančius asmenis arba reklamuojančius komercines organizacijas.

Griežtai draudžiama tzinios.lt paskelbtą informaciją kopijuoti ir platinti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitaip ją naudoti neturint raštiško leidėjų sutikimo.
Taip pat skaitykite:
Telšių „Telšiai“ naują NKL sezoną pradėjo pergalėmis (0)

Krepšinio klubas „Telšiai“ naują Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) sezoną pradėjo skindamas pergales. Namuose spalio 3 d. […]

2019-08-27
SUPER FIESTA (0)
- Peržiūrėti visą naujienų archyvą -

Apklausa

Kiek metų skaitote „Telšių ŽINIAS“?

Loading ... Loading ...
Archyvas
Visos teisės saugomos © 2019 tzinios.lt