Reikės: sluoksniuotos tešlos (4 lakštų), 4 saujų fermentinio sūrio, 400 g vištienos filė, 2 morkų, 1 poro, skiltelės česnako, 400 g pievagrybių, druskos ir juodųjų pipirų (pagal skonį), trupučio raudonos paprikos miltelių.
Gaminimas: smulkiai supjaustome česnaką, pakepame. Suberiame smulkiai pjaustytą vištieną. Kepame tol, kol lengvai apskrus. Viską sukrečiame į dubenėlį. Pakepame tarkuotas morkas. Sudedame į dubenėlį. Porą supjaustome griežinėliais, pakepame, sudedame į dubenėlį. Tada kepame pievagrybius. Juos taip pat sudedame į dubenėlį. Viską gerai sumaišome. Pagardiname prieskoniais.
Iškočiojame tešlos lakštus. Dedame vieną lakštą ant skardos, išklotos kepimo popieriumi. Ant lakšto dedame trečdalį įdaro. Pabarstome sūrio. Dedame kitą lakštą. Užspaudžiame kraštus. Dedame kitą trečdalį įdaro, vėl barstome sūriu. Dedame trečiąjį lakštą. Suspaudžiame kraštus. Sudedame visą likusi įdarą, užbarstome sūrio. Dedame paskutinį tešlos lakštą. Užspaudžiame kraštus, tada dar kartą juos užspaudžiame, tik šį kartą jau su šakute. Įkaitiname orkaitę iki 215 laipsnių temperatūros. Kepame pyragą 15 minučių. Ištraukiame, apibarstome likusiu sūriu ir kepame dar 5 minutes. Skanaus!