Produktai: jūros lydekos filė, poras, pievagrybiai, petražolės, paprika, morka, grietinėlė.
Šaldytą žuvį atšildykite kambario temperatūroje, nusausinkite, pabarstykite druska, pipirais, jei turite – mėgstamais žuvies prieskoniais. Daržoves nuplaukite. Papriką supjaustykite šiaudeliais, porus – žiedais, pievagrybius – ketvirčiais ir kepkite keptuvėje ant sviesto apie 2–3 min. Į kepimo indą sluoksniais sudėkite žuvį ir daržoves, užpilkite grietinėlės ir kepkite 170 laipsnių orkaitėje apie 20 min. Iškepę pabarstykite kapotomis petražolėmis, patiekite padaliję porcijomis kaip apkepą. Ypač skanu su šviežiomis virtomis ir krapais bei svogūnų laiškais apibarstytomis bulvėmis!