Reikės: 500 g žuvies filė, 2 pomidorų, 1 mėlyno svogūno, 6–8 bulvių, 1 kiaušinio, šiek tiek sūrio, 0,5 stiklinės pieno, miltų, gabalėlio sviesto bulvių košei, aliejaus, prieskonių (česnakinių pipirų, žuvies prieskonių, raudonos saldžiosios paprikos, džiovinto baziliko ar pan.).
Paruošimas: žuvį nuplauname, nusausiname ir apibarstome prieskoniais. Mirkome į kiaušinio plakinį (kiaušinis, šiek tiek pieno), po to apvoliojame miltuose. Kepame karštame aliejuje.
Bulves išverdame ir pagaminame bulvių košę.
Į stiklinį indą (ar skardą) įklojame kepimo popierių. Išdėliojame iškeptą žuvį. Dedame ant žuvies nestorais griežinėliais supjaustytą pomidorą (2 gab.), mėlyno svogūno gabalėlį (pjauname per pusę ir tik tada pjaustome nestorais griežinėliais), bulvių košės bokštą. Kepame 180 laipsnių temperatūroje 30 min.
Iškepus užberiame sūriu ir palaikome orkaitėje, kol jis ištirps.