• Pagrindinis
  • Kontaktai
  • Prenumeratos kaina
  • Reklama
  • Balsavimų archyvas
  • Pranešk naujieną
Telšių žinios - Telšių apskrities laikraštis
  • Pirmas Puslapis
  • Aktualijos
    • Žinios iš Savivaldybės
    • Politika
    • Švietimas
    • Socialiniai reikalai
    • Verslas, Finansai
    • Kitos aktualijos
  • Partnerių informacija
  • Teisėsauga
    • Suvestinės
    • Gaisrai
    • Nelaimės
  • Teminiai puslapiai
    • Žemaičių kultūra
    • Raktas į Žemaitiją – kultūra, tradicijos, žmonės
    • Tvari kultūra Žemaitijoje
    • Pilietiškumo žingsniai
  • Laisvalaikis
    • Renginiai
    • Sportas
    • Laisvalaikis
    • Receptai
  • Sveikata
  • Žmonės ir Nuomonės
  • Video
No Result
View All Result
  • Pirmas Puslapis
  • Aktualijos
    • Žinios iš Savivaldybės
    • Politika
    • Švietimas
    • Socialiniai reikalai
    • Verslas, Finansai
    • Kitos aktualijos
  • Partnerių informacija
  • Teisėsauga
    • Suvestinės
    • Gaisrai
    • Nelaimės
  • Teminiai puslapiai
    • Žemaičių kultūra
    • Raktas į Žemaitiją – kultūra, tradicijos, žmonės
    • Tvari kultūra Žemaitijoje
    • Pilietiškumo žingsniai
  • Laisvalaikis
    • Renginiai
    • Sportas
    • Laisvalaikis
    • Receptai
  • Sveikata
  • Žmonės ir Nuomonės
  • Video
No Result
View All Result
Telšių žinios - Telšių apskrities laikraštis
No Result
View All Result

Silkė su saulėje džiovintais pomidorais

Monika
4 kovo, 2023
Be kategorijos
1

Silkė – bene viena mėgstamiausių žuvų lietuvių valgiaraščiuose. Patiekalai iš šios žuvies puikuojasi tiek ant kasdieninio, tiek ant šventinio stalo. Siūlome pasigaminti silkės su saulėje džiovintais pomidorais.

INGREDIENTAI:

200 g. silkių filė;

200 g. saulėje džiovintų pomidorų (be aliejaus);

50 g. saulėgrąžų;

1 svogūnas;

6 v. š. aliejaus;

2 v. š. pomidorų padažo;

2 v. š. obuolių acto;

1 a. š. džiovinto raudonėlio;

0.5 a. š. džiovintų bazilikų.

GAMINIMAS

Nulupti ir smulkiai supjaustyti svogūną, džiovintus pomidorus. Dėti į dubenį su pomidorų pasta. Viską išmaišyti. Saulėgrąžas kelias minutes apkepti sausoje keptuvėje. Į dubenį sudėti bazilikus, raudonėlį, saulėgrąžas, pilti aliejų, actą ir išmaišyti.

Silkę supjaustyti nedideliais gabalėliais ir sudėti į dubenį. Viską permaišyti.

Paruoštą silkę skanu valgyti su karštomis bulvėmis, kaip užkandį galima dėti ant duonos riekelės.

Skanaus!

Kitas įrašas

Antrasis turas: T. Katkus ir A. Bacevičius

Comments 1

  1. Rinkimus says:
    2 metai ago

    Konservuoti gaus 0 vietų. Su tuo ir sveikinu. Sveiki, sveikatos!

    Atsakyti Report comment

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

CAPTCHA vaizdas
Atkurti Vaizdą

*

Video rekomendacijos:

Taip pat skaitykite:

Pirmas puslapis

Salotos su trešnėmis ir feta
Nau­jai at­gi­męs res­to­ra­nas „Sinch­ro­nas“ kvie­čia tel­šiš­kius su­grįž­ti
La­pės Tel­šių prie­mies­ty­je ke­lia ne­ri­mą gy­ven­to­jams: ką da­ry­ti?
Me­tų bai­gia­ma­sis ren­gi­nys Tel­šių re­gio­ni­nia­me pro­fe­si­nio mo­ky­mo cent­re: pa­dė­kos, „Apel­si­nai“, „Cit­ri­nos“ ir daug šyp­se­nų!
Paaiš­kė­jo, kas at­nau­jins Že­mai­tės dra­mos teat­rą
Tel­šiš­kių su­si­ti­ki­mas su A. Ve­ry­ga

Žemaičių kultūra

Liaudies šokių šventė Plungėje: „Jūs – mūsų tautos savitumas“
Sąjūdžio gimtadienis – tarp bendraminčių
Iš Nepriklausomybės paminklo Ketūnuose liko pamatai
Domėnai prašo nepamiršti vardų
Plungėje pirmą kartą surengtas festivalis „Žemaitiu dėinas“
Gedulo ir vilties dienai – paliktų namų simbolis

Laisvalaikis

Salotos su trešnėmis ir feta
Nau­jai at­gi­męs res­to­ra­nas „Sinch­ro­nas“ kvie­čia tel­šiš­kius su­grįž­ti
Me­tų bai­gia­ma­sis ren­gi­nys Tel­šių re­gio­ni­nia­me pro­fe­si­nio mo­ky­mo cent­re: pa­dė­kos, „Apel­si­nai“, „Cit­ri­nos“ ir daug šyp­se­nų!
„Dinamika“ pajūryje surengs vienintelį vasaros šou
„Pre­zi­den­to tau­rės“ fi­na­le – šach­ma­ti­nin­kai iš „Ger­man­to“ pro­gim­na­zi­jos
Ra­jo­ni­nės šo­to­kan ka­ra­tė pir­me­ny­bės

Sveikata

Sveikatos priežiūra šiuolaikiniame pasaulyje
Kodėl profesionali burnos higiena svarbi net tiems, kurie valosi dantis du kartus per dieną?
Patarimai į ką atkreipti dėmesį renkantis žuvų taukus
Iš Ma­ro­ko į Tel­šius: gy­dy­to­jas Ham­za Bou­boual sa­vo pa­šau­ki­mą ra­do Lie­tu­vo­je
Ar­tė­jant va­sa­rai – di­des­nis Eu­ro­pos svei­ka­tos drau­di­mo kor­te­lių po­rei­kis
Orams vės­tant, ser­ga­mu­mas vėl au­ga
No Result
View All Result

Laikraštis

Apklausa

Pasak atlikto tyrimo, kas antras vaikas Lietuvoje nesikalba apie savo problemas su tėvais ar seneliais ir jaučiasi vieniši. Kaip manote – ar jūsų vaikai jums pasipasakoja apie bėdas?

Rezultatai

Loading ... Loading ...
  • Archyvas

Orai

Orai Telšiuose
Orai
Orai Telšiuose 2 savaitėms
  • Naujienos
  • Teminiai puslapiai
  • Teisėsauga
  • Laisvalaikis
  • Archyvas
  • Prenumeratos kaina
  • Reklama
  • Kontaktai

Visos teisės saugomos © 2021 tzinios.lt

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
No Result
View All Result
  • Pirmas Puslapis
  • Aktualijos
    • Žinios iš Savivaldybės
    • Politika
    • Švietimas
    • Socialiniai reikalai
    • Verslas, Finansai
    • Kitos aktualijos
  • Partnerių informacija
  • Teisėsauga
    • Suvestinės
    • Gaisrai
    • Nelaimės
  • Teminiai puslapiai
    • Žemaičių kultūra
    • Raktas į Žemaitiją – kultūra, tradicijos, žmonės
    • Tvari kultūra Žemaitijoje
    • Pilietiškumo žingsniai
  • Laisvalaikis
    • Renginiai
    • Sportas
    • Laisvalaikis
    • Receptai
  • Sveikata
  • Žmonės ir Nuomonės
  • Video

Visos teisės saugomos © 2021 tzinios.lt

Skip to content
Open toolbar Pritaikymo neįgaliesiems įrankiai

Pritaikymo neįgaliesiems įrankiai

  • Padidinti tekstąPadidinti tekstą
  • Sumažinti tekstąSumažinti tekstą
  • Nuorodos pabraukimasNuorodos pabraukimas
  • Skaitomas šriftasSkaitomas šriftas
  • Reset Reset