Reikės: 200 g margarino, 200 g grietinės, 2 kiaušinių trynių, 3 stiklinių (po 200 ml) miltų, 1 šaukštelio vanilinio cukraus, 4 vienodo dydžio obuolių, šaukšto cukraus, šaukštelio cinamono.
Miltus paberti ant lentos, į juos įtarkuoti margariną. Supilti grietinę, uždėti kiaušinių trynius ir užberti vanilinį cukrų. Dideliu peiliu, braukiant iš kraštų miltus, kapoti tešlą, kol visos sudedamosios dalys susimaišys. Tuomet šaltomis rankomis suminkyti tešlą. Ją padalyti į keturias dalis, suvynioti į plėvelę ir gerai atšaldyti šaldytuve.
Iš kiekvienos tešlos dalies iškočioti apvalų lakštą ir padalyti į 12 dalių. Obuolius nulupti, supjaustyti į 12 skiltelių. Jas apibarstyti cukrumi, sumaišytu su cinamonu. Ant kiekvieno tešlos gabaliuko plačiojo krašto dėti po obuolio skiltelę ir susukti į ragelį.
Kepti iki 200° C įkaitintoje orkaitėje 15–20 minučių. Skanaus!