Reikės: 500 g virtų bulvių košės, 1 stiklinės kvietinių miltų, 200 g pomidorų padažo, 1 kiaušinio, 500 g apvirtų ir sumaltų grybų, 1 morkos, 1 svogūno, 3 skiltelių česnako, druskos, juodųjų pipirų, aliejaus.
Gaminimas. Į bulvių košę įmušti kiaušinį. Viską išmaigyti ir palikti. Apvirtus, sumaltus grybus apkepti, tada atskirai apkepti aliejumi pagardintas, susmulkintas morkas, svogūną ir česnaką. Palaukti, kol grybų masė atvės. Tada grybus ir morkų kepinį sumaišyti kartu. Į indą su grybais įdėti kečupo ir dar kartą viską gerai išmaišyti. Grybų masę įdėti į bulvių košę. Viską išmaišyti ir maišant suberti miltus, kad masė suliptų. Pagardinti druska ir pipirais. Įkaitinkite keptuvę ir kepkite blynus.